Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
de segít...már rájöttem időközben én is:
windump -D
ez kilistázza az eszközöket, azonban olyan iszonyat hosszú az azonosítójuk, hogy mire ezt begépelem...
a 3COM kártyánál tehát meg lehetett adni (gondolom driverfüggő) a hálózati azonosítót, magyarul amit ott megadok, az az aliasa lesz az azonosítónak...na ilyen azonosítót hogy tudok hozzáhegeszteni a másik lankártyához, aminek ilyen opciója nincs a driverben?
OK, sorszám alapján is lehet, csak oda kell biggyeszteni a pontot...megoldva
tehát pl. windump -i 1.
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Ilyen téma tudtommal még nincs.
A TCPDUMP (linux) használata teljesen egyértelmű, azonban a Windumphoz lenne kérdésem (illetve igazából ez Windows kérdés...)
A windumpnak is a -i paraméterrel lehet megadni a hálózati interfészt, hogy min monitorozzon, és míg ez Linuxon ugye eth''x'', addig Windowson hogy van elnevezve a kártya, hogyan kell rá hivatkozni? Az ipconfig /all-lal lehozott elnevezéssel nem tudom megszólítani a LAN kártyát, ha viszont a windump-ot simán beírom, akkor a GenericNdisWanAdapteren kezd figyelni..innen gondolom, hogy a hálókártya neve \Device\''valami'' lesz, de a ''valami''-t hogy lehet megtudni? MAC címmel sem megy, és hálókártyanévvel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest