- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UP
-
UP
-
Megadtam a belső IP-m, portnak a 777-et, elvileg azt továbbítja a winsshd a proxyhoz, de nem ment, ha a proxy portját írtam destinationnek akkor sem volt jó.
Nagyon valószinű, hogy a winsshd van rosszul konfigolva, de annyira nem értek hozzá.
Te nem próbáltad vagy tudsz más módszer a tcp forward két xp között? -
Otthon router van, meloból proxyn keresztül megy a net.
Viszont putty használatnál nem tudom mi van, mert nem adok meg semmilyen proxyt, akkor szerintem csak simán kimegy a netre(gondolom egy tűzfal azért van).
Ftp használatnál sincs proxy vagy tűzfal megadva s simán kienged.
Érdekesség még, hogy a putty bezárása után is azt mondja a böngésző, hogy nem tud a proxyhoz kapcsolódni.
[Szerkesztve] -
A meloból szeretném használni az otthoni net kapcsolatom.
Ezt egy ismerős megcsinálta, de neki linux szervere van, simán beetrminál, dinamikus 777-es port és már megy is neki a net a szerverén keresztül.
Erre lenne szükségem.
Kipróbáltam, hogy az otthoni belső ip-m adom meg a 777-es porttal, akkor már ezt válaszolta: Nem lehet kapcsolódni a proxy kiszolgálóhoz. A hozzáférés megtagadva.
Haladás, viszont nem értem miért van megtagadva a hozzáférés. -
Sziasztok!
TCP port forward-ot szeretnék csinálni xp-ről xp-re ssh-n keresztül.
Az otthoni gépemre feltelepítettem a Winsshd progit, router is van, 22-es port átirányítva, putty-val be is tudok jelentkezni az otthoni gépre.
A 777-es porton szeretném megvalósítani a TCP forwardot, de itt el is akadtam.
Felraktam a jana proxy severét, mert ha jól tudom arra szükség lesz, ez a 3128-as portot használja http proxynak, IP beállításoknál a router címét is megadtam, de proxynak csak a 127.0.0.1-et pipáltam be.
Winsshd beállításaiban a proxy profiles-nál megadtam a 127.0.0.1-et 3128-as portal.
Account settingsnél a windows groupson belül egyenlőre az everyone-t használtam, ott IP rules-t érintetlenül hagytam vagyis elvileg figyel minden interfacest és portot, C2S rulesnál pedig interfaces-t hagytam 0.0.0.0-án a port 777 a target 127.0.0.1 és a port 3128(ezt sem vágom pl. hogy itt a proxyt kell-e megadni s ha nem akkor mit).
Ha puttyban tunnelnél source-nek beirom a 777-en és dinamikusra rakom, bejelentkezem rendszergazdaként, Operaban/Firefoxban http proxynak megadom a 127.0.0.1-et 777-es porttal s ha beakarok hozni egy lapot nagy fehérséget kapok, érdekes mód még hibaüzenet sem jön.
Routerben a 777-es port szintén átirányítva, bár nem tudom ez szükséges-e.
Tudnátok segíteni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest