Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Vhiktor #29434 üzenetére
Nem érdekel mivel nem hiszed el. Maradjunk annyiban,hogy engedélyeztem a bluetooth kapcsolatot ,és működik.A tcl távon kétszer megnyomva a vissza gombot a telekomos box főmenűjébe lépek és azt állítok amit akarok.A home gombbal meg a tcl főmenűben vagyok és ennyi.A szürke tárcsával meg lépkedek a telekomos csatornák közt.Mint írtam is a tkom távirányítót nem használom mert minek,egyedül szoftverfissítésnél kellett egyszer igénybe vennem .
-
tigipuf
senior tag
Azért erre illene reagálni mester,
#29409mert szerintem nem kevés felhasználót érint,de nagy a csend úgy látom.Mert de.
-
tigipuf
senior tag
Miért van az az érzésem,hogy ez a firmware pakolászás ,mókolgatás már kezd emlékeztetni egyes telefonok fórumára ahol mindíg szar volt minden.Érdekes módon amikor a gyártó megunta és megszüntette a lehetőséget azóta sokkal kevesebb a panasz.
-
tigipuf
senior tag
Sziasztok, 55 c805 tulaj lettem én is,most barátkozom a tv-vel.Háttérvilágítású táv nem volna esetleg beszerezhető?Lg-m volt és a mutogatós táv nagyon hiányzik ,este sötét szobában nem egyszerű a tv kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest