- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterbencze
újonc
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a 65C839. Nekem 468-as FW van rajta alapból, egyből ki is kapcsoltam az automatikus frissítést. Ezzel még fekete a fekete. Megpróbáltam reprodukálni a coil whine problémát, szerencsére nálam nem jelentkezett. Összességében nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, ennyi pénzért azt gondolom nem tudtam volna jobb TV-t venni. Beállítottam Vhiktor videója alapján, pazar képe van.
Köszi mindenkinek az ajánlást, én is csak megerősíteni tudom! -
peterbencze
újonc
Sziasztok!
Sikerült tegnap eMAG BF akció keretében jó áron megrendelni a 65C835-öt. Már nagyon várom, sok tesztet néztem róla. Viszont belefutottam ebbe a videóba: https://youtube.com/shorts/aSE63mN8X1gTöbb videó és fórumbejegyzés van már a problémáról (c835 coil whine). A TCL kiadott egy frissítést (v469) ami úgy orvosolja a problémát, hogy gyakorlatilag elrontja a Local Dimminget, ezért többen panaszkodnak a frissítés utáni feketére.
Kicsit aggódom emiatt. Van valakinek esetleg tapasztalata ilyen téren? Valószínűleg hardver probléma lesz, amit szoftveresen kétlem, hogy javítani tudnának…
Nem szeretném ezért lemondani a rendelést/visszaküldeni..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged