- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
Criceto83 #4744 üzenetére
Szia. Nekem elvtték a X815 öt bár az 1 éven belüli. De ami érdekes hogy eladtam a c715 öt és kicsit zavaros a gari az tuti. Tekom 1 évett ír a papírra de tcl oldal 2 évet igér. A telekom oldalán 5 év van feltüntetve és a Tcl szervízbe egy hölgy azt mondta igen 5 év van de nem tudják majd ki fizeti nekik a szervíz klt t. Elvileg jár az 5 év minden 2019 2020 és 2021 vásárolt tv re ahol ezt hirdetik de alapból csak 2 év. Azoknál van 5 év akikkel szerződött 5 évre a Tcl. Nekem cserejegy lett a vége mert nincs alaktrész nem javítható a tv( pixelhibás lett)
-
belashx
senior tag
válasz
Criceto83 #4305 üzenetére
Kihúztad, vártál, bekapcsoltad? (Van, ahol javasolják még, hogy nyomni kell kihúzás után a bekapcs gombot 60 másodpercig, hogy kisüljenek a kondik.)
Van a tévén reset gomb? (Valahol a HDMI csatlakozók/portok környékén nézd meg.)
Ha találtál, húzz ki mindent a tévéből, áramot neki, és nyomd a resetet 12 másodpercig.Ehhez a tévéhez én sem találtam image fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- DJI topic
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged