Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
Először is sztem tájékozatlan vagy, mert hogy az Android az összes gyártó által kínált tv-n szinte ugyanolyan.Kivéve az adott hardverekre való optimalizálásokat.És egyedül itt vannak elvileg kis eltérések, gyakorlatilag meg mégis hatalmas ugrások. A legelmaradottabb gyártó ebben a témában ,ha jól tudom a Panasonic, meg a Sony. " Lehetséges hogy rosszul tudom". Ez egyébként alapból a Google kikötése lenne, pont azért, hogy ne legyen az a mizéria mint a telefonoknál. Erre sikerült a kedves gyártóknak, kivétel nélkül, egy rakás sz.r hardvert beleinplantálni az általunk használt készülékekbe, előidézve a régi akadozozós telefonokat. Egyszerűen nem értem, hogy hogy nem lehet beletenni legalább a több százezer forintos készülékekbe egy normális hardvert. Merthogy abban sincs jobb vas. Namost itt védeném meg egy picit a TCL-t, merthogy próbálja megoldani az adott problémákat, és nem szar.k a kedves vásárlóra fél éven keresztül (Sony), hanem reagál a hibákra, és megpróbálja javítani. Ezt olyannyira ki merem jelenteni, hogy nálam egy (v519) majdnem hibamentes béta softwarrel ellátott tv üzemel. És elvileg már kész a gyártó által optimalizált 8-as droid, ami vélhetően hibamentes, az összes általuk eddig kiadott androidos tvkre. Sztem ez így követendő példa lenne az összes gyártónak.
Ha legközelebb, tv-t kell váltanom (az 5 év garancia miatt is ez remélem jó sok idő lesz) akkor a hozzáállásuk miatt is őket választanám. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Iqos cigaretta
- Google Pixel topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor