Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Steve2006
üzenetére
Végső soron a 765 hozza azt a szintet, ami miatt azt vetted? Valóban olyan jó mint a tesztekben?

freeland0806
Valóban a te posztodat olvastam
. Tehát akkor neked a 43-sal volt gond, alacsony felbontású tartalmaknál. Érdekes hiba, lehet hogy később szoftveresen javult volna. De megértem a visszaküldésed okát. Köszönöm neked is a beszámolót
.Szerk.: túl optimista vagyok akkor a 8 éves működési idővel?
Most egy ps4 pro-m van, szerintem ha oda kerül a sor akkor is lesz valami konzol, ha szoftveresen fog úgy avulni, hogy "használhatatlan" lesz, de maga a kijelző és hangszóró jó, akkor legrosszabb esetben vagy konzollal vagy valami akkori tv okosítóval lesz használva. Minden esetre kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tehát akkor neked a 43-sal volt gond, alacsony felbontású tartalmaknál. Érdekes hiba, lehet hogy később szoftveresen javult volna. De megértem a visszaküldésed okát. Köszönöm neked is a beszámolót
.
Most egy ps4 pro-m van, szerintem ha oda kerül a sor akkor is lesz valami konzol, ha szoftveresen fog úgy avulni, hogy "használhatatlan" lesz, de maga a kijelző és hangszóró jó, akkor legrosszabb esetben vagy konzollal vagy valami akkori tv okosítóval lesz használva. Minden esetre kíváncsi leszek rá.
Vhiktor