Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Az adathordozók menüpont alatt, a Plex szerver mellett megjelent egy olyan ikon, hogy "Okos csatlakoztatás". Ha rányomok, akkor azt írja, hogy első lépésként kapcsoljam be a menüben a "Share&See" funkciót, de ilyen nincs a menüben, és a további lépések során amúgy is csak arról ír, hogy Windows Media Playerről hogy lehet adatfolyamot továbbítani a TV-re.
Ezzel 3 bajom van:
- a használati utasítás egy nemlétező menüpontra hivatkozik (gondolom, másik készülékből emelték át - nem egy nagy probléma, de azért elég béna dolog)
- tudtommal a Miracast képernyő-tükrözést jelent, és nemcsak média adatfolyam továbbítását teszi lehetővé, szóval a TV leírásával ellentétben nem tudja ezt a funkciót (vagy én nem találok valamit)
- amíg a bemenetek/adathordozók menüpont alatt a TV nem látta a Plex szervert, addig csak annyit írt ki, hogy "nincs usb eszköz csatlakoztatva". Szóval ha nem lenne egy, a TV által látható szerver a hálózaton, akkor a menüjében nem is lehetne megjeleníteni az "Okos csatlakoztatás" funkciót. Azért ezt "ügyesen" összehozták.Emellett nálam továbbra is hiába aktív a T-Link, semmilyen, a TV-re csatlakoztatott eszközt nem tudok irányítani a TV távjával. 2 mini PC-vel teszteltem, ebből az egyik ment korábban egy Toshiba, egy Samsung és egy Sony TV-vel, a másikat csak az utóbbival próbáltam - hibátlan volt. A TCL távjával egyik sem irányítható.
A képminőség ezerszer fontosabb, de a lassú menü mellett azért elég sok kis hiba van a rendszerben: van, ahol csak a magyar fordítás rossz (Media helyett Adathordozók név alá rejtették a hálózati funkciókat), de van olyan menüpont, ami csak akkor jelenik meg, ha van aktív dlna szerver a hálózaton (holott a Miracast-hoz erre nincs szükség), ill. - nálam legalábbis - nem igazán működik a T-Link és a Miracast sem.
A képről: sokkal jobb, mint vártam. 2 dologban gyenge:
- a betekintési szögekről már írtam, de ez engem abszolút nem zavar
- a képjavítás a fasorban sincs a Sonyéhoz képest. Tudom, almát az almához hasonlítsunk és ne várjunk el egy 80 ezres TV-től olyan tudást, amit sok 2-300 ezres készülék sem tud, de láttam már jobbat e téren. Fontosnak ez sem fontos, elenyésző mennyiségű sd anyag kerül a képernyőre. -
Beniii06
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
HDMI kábel nem játszik? Jócskán csökkenne az input lag, játék esetén ez fontos szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Eladó LG 49SJ810V 49" SUPER UHD NANOCELL HDR10 4K TV 124 cm 120hz
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor