- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Éppen most próbálgattam az M4Sport meccs alatt, beállítottam a mozi módot és a színeket melegről normál -1-re tettem. Így már egész jó, bár nem az igazi.
A forrás a TV szerint 1080i. Az alakok valahogy nem elég élesek. Ilyen rosszul skálázza fel a 1080i-t a TV?
Emlékeim szerint az FHD LG TV-n sokkal élesebb volt, mondjuk az pont a natív felbontása volt.
Összehasonlításképp indítottam a gépen egy m4sport-ot az FHD TN+Film Acer 144Hz-es monitoron. Ott érezhetően szaggatottabb a kép, a labda csíkot húz kirúgáskor. Ez gondolom a stream miatt van.
A mozgás interpellációt melyik menüben találom?
-
4264adam
veterán
Egyetértek ezekkel a leírtakkal és mérési 6500K valóban ott van viszont itt jön képbe az egyéni preferencia és kedvelés. Nekem is a menőbb cold jön be. A következő jut eszembe hogy az elméleti tökéletes kép és gyakorlati “tökéletes” összehasonlítása :
Elméletileg az elmélet és gyakorlat között nincs különbség gyakorlatilag pedig van
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest