Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Éppen most próbálgattam az M4Sport meccs alatt, beállítottam a mozi módot és a színeket melegről normál -1-re tettem. Így már egész jó, bár nem az igazi.
A forrás a TV szerint 1080i. Az alakok valahogy nem elég élesek. Ilyen rosszul skálázza fel a 1080i-t a TV?
Emlékeim szerint az FHD LG TV-n sokkal élesebb volt, mondjuk az pont a natív felbontása volt.
Összehasonlításképp indítottam a gépen egy m4sport-ot az FHD TN+Film Acer 144Hz-es monitoron. Ott érezhetően szaggatottabb a kép, a labda csíkot húz kirúgáskor. Ez gondolom a stream miatt van.
A mozgás interpellációt melyik menüben találom?
-
4264adam
veterán
Egyetértek ezekkel a leírtakkal és mérési 6500K valóban ott van viszont itt jön képbe az egyéni preferencia és kedvelés. Nekem is a menőbb cold jön be. A következő jut eszembe hogy az elméleti tökéletes kép és gyakorlati “tökéletes” összehasonlítása :
Elméletileg az elmélet és gyakorlat között nincs különbség gyakorlatilag pedig van
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Games
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Warhammer 40.000
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor