- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
aktív tag
Régeben láttam már ezt az írást. Akkor se, ma sem értem, mit is akart a dühös blogger.
Az előbb ki is mentem a kert végibe egy 10x50 Bresser és egy 7x50 Mount Everest gukkerokkal (látható, mindkettő olcsó eszköz). Az alkalmazkodás után tanulmányoztam a távoli fákat, hol milyen árnyalatokat fedezek fel. A 7x50-es egyértelműen jobban belelátott a fákba és az éjjeli égbolt is egyértelműen világosabb volt benne. A blogger szerint korom alapján én már nem veszem hasznát a 7x50-nek, és kedvesen meg is mondta: sötétség van a fejekben...
Aztán a 7x50-est egy BTC 8x42-vel vittem ki, itt már nagyon picit tűnt világosabbnak a 7x50, és nem is sokszor. Mondjuk a BTC modernebb gyártmány is, vélhető, hogy a modern rétegekkel behozta a kisebb átmérőt.Szóval ez elméleti számolgatásnak biztos jó, de akkor minimum azonos gyártó azonos kategóriájú gukkereit kellene összemérni: azonos üveganyag, prizmafelépítés, stb. Egy ilyen tesztet összehozni nyilván kb. lehetetlen.
Úgy vélem, alapvetően tévútra visz, ha ez alapján lőjük be, hogy mi lesz jó nekünk és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest