Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
aktív tag
Régeben láttam már ezt az írást. Akkor se, ma sem értem, mit is akart a dühös blogger.
Az előbb ki is mentem a kert végibe egy 10x50 Bresser és egy 7x50 Mount Everest gukkerokkal (látható, mindkettő olcsó eszköz). Az alkalmazkodás után tanulmányoztam a távoli fákat, hol milyen árnyalatokat fedezek fel. A 7x50-es egyértelműen jobban belelátott a fákba és az éjjeli égbolt is egyértelműen világosabb volt benne. A blogger szerint korom alapján én már nem veszem hasznát a 7x50-nek, és kedvesen meg is mondta: sötétség van a fejekben...
Aztán a 7x50-est egy BTC 8x42-vel vittem ki, itt már nagyon picit tűnt világosabbnak a 7x50, és nem is sokszor. Mondjuk a BTC modernebb gyártmány is, vélhető, hogy a modern rétegekkel behozta a kisebb átmérőt.Szóval ez elméleti számolgatásnak biztos jó, de akkor minimum azonos gyártó azonos kategóriájú gukkereit kellene összemérni: azonos üveganyag, prizmafelépítés, stb. Egy ilyen tesztet összehozni nyilván kb. lehetetlen.
Úgy vélem, alapvetően tévútra visz, ha ez alapján lőjük be, hogy mi lesz jó nekünk és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- eBay
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- További aktív témák...
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest