- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
-
Mobilarena
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen sokat töröm én is a fejemet, hogy mitévő legyek felszerelés ügyben. Vagy kicsi felszerelés, alapokhoz, hátha kiábrándulok belőle, megspórólva egy rahedli pénzt (
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.Nagy dilemma.
A linket köszönöm, nagyon jó, pont ilyenekre van szükségem. Ha van még ilyen, akkor jöhet.

Budapesti vagyok, a Polaris-ban voltam már vagy 2x, amolyan "nyílt napon". Lehet meg ekresem őket, hogy lehet-e magánzóba elmenni, van-e ott valaki "csak úgy".
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.
lugosi