- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zAPAtyin
tag
válasz
Sztupidka
üzenetére
Na...pont ez az ami nem működik, nem kapcsolódik be a mobilnet, ezt próbáltam.
(De akkor sem, ha a wifi/Ki 3G/Be manuálisan - Tasker nélkül - kapcsolom, mindenképp a wifi/Ki után repülőmódba kell kapcsolnom és csak ezután kapcsolódik a teló a mobilnetre) Tipushiba, nem tudom, de máshogy nem megy
-
zAPAtyin
tag
Segítséget szeretnék kérni az alábbi probléma megoldásához (abszolút kezdő vagyok)
Adott egy Alcatel OT995 telefon ICS-vel.
Wifi-ről 3G-re váltáskor nem kapcsolódik a mobilnetre (visszafelé működik) csak akkor, ha wifi kapcsolat után a repülőgépes üzemódot Be majd KI kapcsolom ezután már símán kapcsolódik a mobilnetre.
(Állítólag ez elég gyakori hiba ennél a telefonnál ICS-vel)Ajánlották ezt a Tasker progit amin fellelkesülve azonnal ki is próbáltam.. de elakadtam .. eddig jutottam:
profil: OTTHON (mikor hazaérek, kapcsolja le a mobilnetet és kapcsolódjon rá az wifire)
First Content: State/Phone/ Cell Near
Add Task: Mobile data/Off, Wifi/On
(ez eddig rendben is van)Ha elmegyek OTTHONról (kapcsolja le a wifit és itt kéne bekapcsoljon a repülőmód majd kb 0,5 perc várakozás után kapcsolja be a 3G-t
Megoldás?
Add Exit Task: Wifi/off ????? hogyan tovább?Ha valaki szájbarágósan elmagyarázná hálás lennék nagyon.
KÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest