- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
üzenetére
én használom több mindenre is, próbáltam arra is amit írtál, de nem jött össze. én azt szerettem volna hogyha az sms programban a küldés gombra kattintok, akkor egy változó értéke +1-el növekedjen (így akartam számolni a díjcsomagban lévő ingyen sms-ek felhasználását).
addig könnyedén eljutottam, h eseményként megadtam a "reacting clicks on the android ui"-t, majd flash-el kiírattam vele, h mi az id-ja a küldés gombnak. ezután úgy gondoltam, h ha ugyanezen eseménynél feltételként az id-t adom meg, akkor működni fog, de valamiért nem és fogalmam sincs miért nem.
ha már az a feladat, h a megadott id-jú gombra kattintson, azt gond nélkül megteszi, de - legalábbis így - nem használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- YouTube
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest