Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem valamelyik korábbi hozzászólásomba egy rosszul (nem pontos logikai feltételekkel) megfogalmazott mondattal jól megkevertem a szart. A lényeg, hogy logikailag semmilyen vagy feltételt nem szeretnék ebbe az akksikímélős profilomba tenni, a 3 state feltételt csupán és-sel szerettem volna összekapcsolni, tehát a wifi és mobilnet csak akkor kapcsoljon le ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül. Akkor ez így nem járható út jelenleg ha jól értem. Mindegy ez annyira nem fontos.
Inkább egy másik dologban kérnék segítséget, hogy a navigálás közben felvett hívást kihangosítora tegye.
Próbáltam megcsinálni, egyik feltétel a futó navi program a másik az incoming call (eddig tiszta), viszont feladatként csak valami speakerphone-t találtam az audio-nál, amit on-ra állítottam, de kipróbáltam nem történik semmi. :-( -
andris811
tag
Este most én is gyári ébresztőt használtam, hogy teszteljem a profilt. Megdöbbentő volt, hogy az aksi 100%-ról 98%-ra ment csak le. Ha a sleep as android az ébresztő 20%-kal többet is eshet, úgy, hogy nem használom az alvás rögzítését (nem is használtam soha csak kipróbáltam). Úgyhogy lehet visszatérek a gyárihoz, vagy gentle alarm, arra van támogatása a taskernek úgy néztem. Még valami: az megoldható, hogy, ha szundit nyomok akkor ne mondja el az időt? Mert én szeretem használni 3-4x is a szundit, és kicsit zavaró, hogy mire felébredek már kívülről fújom milyen idő lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest