- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz bencsikgab #780 üzenetére
Ez a tipikus, hogyan nézzük hülyének a fórumozókat. Nem lett volna korrektebb kiírni, hogy nálunk ez van... ennyibe kerül, és itt a kupon hozzá...
-
Lala6
őstag
válasz tobias88888 #639 üzenetére
Nem nagyon akarok beleszólni, de ott van egy az aláírásában
[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
válasz Jinxb1rd #594 üzenetére
Most ez komoly? Neked a megrendelőlap kinézete számít? Full egyszerű, egyértelmű, nincs túlcsicsázva és működik. Akár éjszaka is rendelhetsz náluk, ha kártyával fizeted azonnal aktiválódik a tárhely, minden automatikus.
A szolgáltatásukkal maximálisan elégedett vagyok (több tárhelyet vettem tőlük az elmúlt hónapokban). A korlátlan akciójuk igaz már véget ért, de még így is bőven jók árban, a minőségről rosszat írni nem tudok, minden frankón megy, a support pedig kitűnő. Sokkal többet adnak, mint más szolgáltatók, ráadásul sok minden full automatizálható náluk.
Előtte a Médiacenternél voltak az oldalaim, hát mit ne mondjak, a cPanel felüdülés utánuk.
szerk: JAJJJ, már megint te vagy, a múltkor is neked írtam a jó tapasztalataim, de látom, nem akarsz hinni senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
válasz Jinxb1rd #581 üzenetére
Ja, azt hittem tapasztalatból mondod, mert én nem találtam még náluk negatív dolgot.
Biztos látod, hogy néhány héttel ezelőtt én is hasonló cipőben jártam, mint te. Aztán döntöttem, rászántam 6300- Ft-ot és kipróbáltam az egyik kis oldalammal a MikroVPS-t.
Most ott tartok, hogy a 4. költöztetést készítem elő, mind a Mediacenter-től viszem át. Van olyan oldalam, ahol a MediaCenter-nél 31890-Ft az éves díj, a MikroVPS-nél 6300- , és többet kapok érte.A supporthoz is volt szerencsém, átlagban néhány órán belül kapok választ a kérdéseimre. most pl. jött egy karbantartás figyelmeztetés tőlük, hogy szombat éjszaka frissítenek. A Mediacenter ilyet soha nem küldött, viszont frissített, és ha véletlenül észrevettem, hogy nem megy az oldal, akkor szerencsém volt...
Full Cpanelt adnak, szinte teljes hozzáféréssel, a Mediacenter azért elég korlátozott admint adott, mindig leveleznem kellett, ha valamit szeretnék, mostanában adtak pár új funkciót, pl ssl, vagy a dns admin.
Rosszat nem tudok írni róluk, minden oldalam megfelelően működik, jó a support. Egyedül a nagyobb terhelésről nem tudok nyilatkozni, nem nagy látogatottságú oldalakat kezelek, a legnagyobb is max 2000 egyedi látogató/nap. mondjuk a nagy webshopoknak ott a VPS szolgáltatásuk.
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy itt sokan használják a MikroVPS-t, tudnátok mutatni pár közepesebb-nagyobb oldal, aki náluk van? Sajnos a weboldalukon nem találtam semmi referenciát, és mielőtt váltanánk szeretném megnézni a valóságban is, hogy mit tudnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest