- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz 4Grider #1011 üzenetére
Így van, erről van szó, a kvázi szó aláhúzandó és kiemelendő. Nem kimondott, hivatalos nonprofit szervezet, hanem egy önkormányzati intézmény, amelyiknek nincs önálló gazdálkodása. Egy fillér saját pénzzel nem gazdálkodik helyben, a fenntartó önkormányzat kezel mindent. Ezért nagyon nehéz bármit igényelni (semmire nincs pénz ugye). Ugyanakkor olyan jellegű a munkavégzés, amihez elengedhetetlen a nagyobb email tárhely. Szóval meló az van, de hozzá a megfelelő anyagi háttér viszont kevéske.
"Miért a középső csomagot nézted? 30 GB/felhasználó nem elég?"
Akár az is elég lehet, bár nagyon nehéz a júzereket meggyőzni arról, hogy karban kellene tartani a levelezésüket. Meg az az alap hozzáállás, hogy semmit sem szabad törölni, mert visszakereshetőnek kell lennie évek múlva is... nehezen tudom megértetni velük, hogy azért ez így nagyon nehéz hosszú távon, hogy mindenkinek csak duzzad, csak duzzad az email fiókja.Igazából akár a 30 GB-s Google féle dolog akár még bele is férhet, ahogy nézem és ahogy számolok. Köszi a tippet!
-
Exian
addikt
válasz 4Grider #1006 üzenetére
Hát igen. Mondjuk a gmail üzletinél azt nem értem, hogy pl. a "Business Standard" csomag, ami 9,36 EUR, annál az van írva, hogy "2 TB felhőtárhely felhasználónként", az akkor a levelezésre is vonatkozik, tehát 2 TB-be a levelezés is mehet akár?
Mondjuk felhasználónként a ~10 eur kicsit sok. És persze nem is kell ekkora hatalmas tárhely, úgy számoltam, hogy egy kb. összesen 500 GB tárhelyet biztosító előfizetés már megfelelő lehet hosszabb távon is. Mármint összesen 500 GB, nem felhasználónként! Hanem a 60-80 júzerre az 500 GB.
Ilyenre esetleg javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
De nem költöztetni akarom, csak használni a Nethelynél. Tehát a Freenom névszervereivel. Előző ingyenes tárhelyen a névszervereit kellett beállítani a tárhelynek a doménhez, csak sajnos itt ilyenre nem találtam lehetőséget, így mindenképp marad ez a DNS-es megoldás...
üdv, adika4444
-
Vix64
csendes tag
A pénz visszafizetési garancia sok helyen 30 nap, ez alatt a problémák többsége ki szokott derülni.
Az ingyenes tárhely is pont emiatt jó, feltöltöd az oldalt és láthatod, hogy mennyire gyors a szerver. Főleg azzal szokott gond lenni, hogy sok tárhely szolgáltató rengeteg ügyfelet tesz egyetlen szerverre, ezért ha a szolgáltató nem egy hatalmas név a piacon, akikről köztudott, hogy mennyire megbízhatók, akkor érdemes előbb tesztelni, és csak aztán fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest