- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz inf3rno #1120 üzenetére
Nekem még mindig messze a nethely a leggyorsabb minden téren. Már az összes összes ügyfelem odavittem. Ha lesz majd egy netes fájlkezelőjük, akkor totál hibátlannak fogom őket tekinteni. Ez nem reklám, de tényleg baromira hasít minden tárhelyük. (Nem is értem hogy csinálják...)
-
inf3rno
nagyúr
válasz inf3rno #1119 üzenetére
Úgy néz ki maradok a Dotrollnál, átrakták másik webszerverre a weboldalt, most jó. Sajnos gtmetrix-et nem tudok csinálni, mert elfogyott a kvótám. Első betöltésre 1 másodperc körüli időt produkál, a többire 12msec (gondolom cache-ből megy). Szóval aki ilyesmivel küzdene a Dotrollnál, az mindenképp írjon a supportnak, elég gyorsak és egy csomó felesleges idegeskedést meg lehet spórolni vele.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz inf3rno #1118 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondják, hogy átrakják nekem másik szerverre. Meglátjuk, hogy attól megoldódik e a probléma.
Közben megnéztem a Sybell ingyenes próba verzióját, eddig minden betöltése 250-350msec között van egy üres Wordpress oldalra Wordfence-el, úgyhogy engem megvettek, ha költöznöm kell.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz inf3rno #1116 üzenetére
Meg tudom azt is erősíteni, amit mások írtak, hogy az első betöltésre nagyon lassú, 5-10s optimalizálatlan oldalnál, utána meg hirtelen 0.5sec lesz, de bármi is gyorsít rajta, elfelejti fél perc alatt, tehát UX szempontból katasztrófális. Admin oldalaknál általában rá lehet tenni egy kettes szorzót a töltési időre.
Összefoglalva a Dotrollt nagyon nem ajánlom Wordpress oldalakhoz. Ami állítólag jó az a Sybell, oda fogok átmenni hamarosan ezt a tárhelyet meg meghagyom hobbi projekteknek amíg kifut a két év. Arra talán még jó.
Buliban hasznos! =]
-
bencsikgab
tag
válasz inf3rno #1112 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyoldalú probléma, egy nem optimalizált / rosszul optimalizált Wordpress alá rakhatsz akármennyi erőforrást és szerveroldali szoftvert, lassú lesz.
Több éven keresztül ezer darab feletti Wordpress oldalnak biztosítottunk hardveres és szoftveres hátteret. A tapasztalat az volt, hogy az oldalak egy kisebb része villámgyors volt, a többi pedig átlagos vagy átlag alatti sebességgel töltött be. Az egyetlen különbség, hogy a gyors oldalakat olyan sitebuilder (nem fejlesztő) csinálta aki értette is, hogy mit miért csinál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest