- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vunter87
csendes tag
ah köszönöm szépen a segítséget, szerintem valószínűleg 1-2 heten belül lecserélem akkor 1 ilyenre.
addig meg remélem nem lesz baja így. Csak igazából elég buta módon ahogy végeztem, az egészet összetettem kábeleket is elrendeztem hatul meg minden, ami azért nem fel órás művelet volt
-
Vunter87
csendes tag
Sziasztok.
A tegnapi nap folyamán meg kellet operálnom a szeretett Corsair VX450 tápegységet a gépembe,a szélkavaró zajossá vált es egy légkalapács mellet madár csicsergésnek tűnt.
Valószínűleg jobban jártam volna ha elsőnek végig lapozom itt a fórumot, mintsem cselekedek, de vettem bele egy Corsair high performance high static pressure ventit, a bekötés egyszerűen ment, lehúztam az ajzat kupakot is, így szépen rá illesztettem a 3pinbol azt a 2-t az alap helyre ahol volt az előző vetni, bekapcsoltam a tápot gépen kívül ment a venti is stb, utána összetettem, ja igen es meg említenem meg hogy az alap ADDA ventin volt 1 barkácsolt műanyag lemez, az gondolom valamiféle légterelés lehetett szóval biztos ami biztos alapon, oda vissza tettem az új ventire is ahol volt a gyárin.
Megy a gép is a táp is, es terhelésnél jobban fel is pörög a venti a tápegységben, de kicsit minden esetben langyosnak érzem a tápnak a külsejét, igaz nincs viszonyítási alapom, mivel amíg az alap volt benne sose figyeltem erre .
Szóval igazából a véleményetekre lennek kíváncsi hogy jó lesz e ez így, vagy esetleg a venti lett nem belevaló, vagy valami egyéb vélemény hozza.
Ja és ha valaki nem ismerne a corsair ventit itt 1 link hozza[link] és nem használom a hozza kapott ellenállást hogy lassabb legyen, ha esetleg valaki kérdezné.
A helpet koszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua ventik 6db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged