Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Köszönöm a kimerítő választ!

Akkor marad ez a venti amit javasoltál. Szerintem a tápventi nem pörög maxon. Hogy szabályozni tudja-e, az sem tudom. AIDA64 rendszerterheléses teszttel néztem a hőfokokat, nekem úgy tűnt közben hogy nem lett hangosabb a venti, szóval valószínűleg állandó a fordulata. Vagy B verzió, és nem tudom leterhelni még 50%-ra sem ezzel a konfiggal.

A kenésnek még utána olvasok, mert nem vagyok biztos benne, mit és hova és mennyit.
De ezzel kezdem, hát ha valóban csak ennyi a gond!Persze nem őrült hangos most sem, de sajnos zajérzékeny vagyok ha alvásról van szó meg 2x-esen. Nem tudok elenne tenni. Mondjuk este még nem ment ez a masina úgy hogy fülldugóval kipróbáljam (eleve azzal alszom), de nélküle nem tudok eladni mellette. Ha fülldugóval nem fogom hallani akkor OK, és már csak az lesz a kérdés, hogy öcsémet zavarná-e, mert közös a szobánk, de ő jobb alvó sokkal.
Egyébként így néz ki, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Noctua NF-A20 PWM
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi