Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
Szia tornas!
Egy Chieftech tápomban a Yate Loon (GP) D12SH-12 venti lassan, döcögve, nem egyenletesen forog. Azt írtad, ezeket meg lehet menteni. A szétszedésben ott tartok, hogy a körcímke eltávolítva, a záró gumidugó kivéve. Most látszik belűl egy fehér kis tárcsa, mintha ez egy Seeger gyűrű lenne, ami biztosítja a ventilátortengelyt kiesés ellen. Hogyan lehet ezt annak széttörése nélkül kivenni? Egy Youtube videón mintha egy csipesszel vették volna ki. Mi ennek a trükkje? Feltételezem, ha ez a fehér kis korong kijön, akkor a ventilátorlapát lehúzható, és annak tengelye tisztítható és zsírozható lenne.
Előre is köszönöm. -
Algol
senior tag
#1219-ben egy nagyon jó ventilátort javasoltál, a Jamicon KF1225H1HR-R -et. Mikor megpróbáltam utána nézni a hiányzó adatainak, akkor a gyártó honlapján nem találtam meg pontosan ezt a típust. A hozzá legközelebb állót, a KF1225H1HR-t, itt találtam, ugye ez csak egy "-R"-ben különbözik a Lomexnél tényleg létező típustól. Majdnem minden paramétere megegyezett az előbb említett típuséval, megtaláltam a hiányzó statikus nyomás értéket, mely átszámítva: 3,58 mm-H2O, jó kis érték. Furcsa mód viszont ezt találtam, hogy az egész sorozat működési feszültségtartománya: 10,2~13,8V. Ez a 10,2V ugye túl magas lenne tápegységben való használathoz.
Te meg azt írtad, hogy indítási feszültsége: 5V. Lehet, hogy a "-R"-es végű típusok alacsony indító feszültségűek? Honnan vetted ezt az értéket? Vásároltál ilyent és megmérted?
Az ára is nagyon kedvező, jelenleg mindössze 1.120 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- További aktív témák...
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi