Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"azt mondják "ez jó lesz", meg is veszi azt de utána kiderül hogy még se jó."
Visszaolvastam, és a többesszám nem indokolt, mert a PH! egyik trolljával hozott össze a rossz sorsod.
(Neki van ideje egész nap a fórumon lógni, és hülyeségeket írogatni.)"és még hülyének is néztek hogy ezt nem tudtam."
Más nevében nem beszélhetek, de én inkább sajnállak, hogy megszivatott, és párezer Ft-od bánja.Azért hogy valami előremutatót is írjak, és próbáljam menteni a menthetőt: Emlékeim szerint a tápodban van pár potméter. Ezek egyikével a venti kezdeti feszültségét lehet beállítani.
Ha itt lenne a kezemben a tápod, akkor kis nézelődés után tudnám, hogy melyiket kell tekergetni, de emlékezetből nem akarok hibásat mondani. Ezért szerintem itt kérj segítséget. (Csak figyelj oda, kire hallgatsz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest