Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
anubys1984 #4436 üzenetére
Igazából nincsenek ilyen ábrándjaim - nem csak ezzel, más társasokkal sem - egyszerűen szeretem a változatosságot, hogy sok játék legyen itthon, és hosszú távra lekössön. Ez alatt azt értem, hogy ne legyen az, hogy 10 játék után (mégha nálunk az több hónapban is mérhető) előjön az, hogy egy út van és csak az a jó, és ha nem azt csinálod, akkor bukta eleve. (Mondjuk a Marco Polo az majdnem ilyen, mégis szeretjük, mindkét részét)
maross: Igen, azt láttam, hogy ott lenne a legolcsóbb, de elfogyott. Várni nem szeretek, úgy hogy meg is rendeltem a Szellemlovasból, ahol meg kaptam rá 5% kedvezményt, így azért eggyel barátibb az ára. Ha minden igaz ma már mehetünk is érte. (azt még nem tudom hova fogom tenni, de mindegy, max dobok ki valamit a ruhásszekrényből.
) Viszont, akkor abszolút nem bánom, hogy nem várok, ha a gémklubban drágább lesz. (Gondolom Szept. 1 előtt már nem is lesz ott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged