- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Még mindig internet.Nincsenek oszlopok az utcában, a legközelebbi a merőleges utcában van, kb 60-70 méterre a mi telkünktől.
Ott van telekomos doboz, amiről le lehetne kötni.Ezt hogyan lehetne megoldani? Gondolom földben is elhozhatják, de én kicsit macerásnak gondolom, főleg a földmunka és a már összevissza menő vezetékek miatt. (földben megy az áram is az utcában)
Ha oszlopon akarnánk, akkor gondolom közelebb hozzánk kellene letenni oszlopot.
Ezt kinek a kötelessége kiépíteni? És kinek a költsége?
Én megrendeltem a szolgáltatást, de a műszaki kolléga azt mondta amikor kijött, hogy ássam ki, fektessek le védőcsövet és jön.
Vagy a másik opció, hogy van a mellettünk lévő telken egy oszlop, amin megy villany, onnan átlövi hozzánk. (ez 30 méterre van kb)
A probléma ezzel az oszloppal, hogy ez egy telken van, ami az önkormányzaté, akik azt mondják, hogy az meg lesz szüntetve, arra ne kössünk semmit.Szóval mik lehetnek az opciók?
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest