Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DJ. Ru$y #102704 üzenetére
Nem gondolom, hogy az előfizető hölgy hibája, hogy nem üzemelték be a második STB-t. Ha ő van otthon és nem a szomszéd, akkor sem ért hozzá. Ráadásul a második STB-t odatette a technikus a másik TV készülék mellé (egy 1,5 szobás lakásról beszélünk, aminek mindkét szobájában van TV és az egyik szoba a másikból nyílik...)
Azt pedig, hogy kábelezett le, ne firtassuk: ha én lettem volna ott, a kezét eltöröm. De a probléma az, hogy nem üzemelte be a második STB-t, tehát hibásan/hiányosan teljesített. Az előfizető egyetlen hibája, hogy vélhetően aláírta jóhiszeműen a munkalapot. Utálom az áldozathibáztatást, amikor egyértelmű, hogy ki a szarházi. Szóval ezért jár az ordibálás, teljesen jogosan. Gondoltam, ha csak egy kábelt kell valahova bedugni, azt megteszem én, de így elkerülhetetlen a technikus úr újbóli kiszállása.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest