Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt!

Nehezen ébredtem.. Az éjjel az ébresztett fel hajnali fél 1-kor hogy irgalmatlan szélvihar van. Fel is kellett kelnem és áttenni bukóra az ablakokat..Na persze ezek után alig bírtam visszaaludni. Most meg álmos vagyok..De ma PIHIIIIIIIIIIIII!!!!! Végre!
    Tegnap reggel korábban mentünk egy órával hogy biztos ami biztos korán végezzünk. Ahogy ezt én megálmodtam...Na persze. Reggel 6-kor kezdtünk és délután 3-ra végeztünk. Na ez a nem semmi. Megint jól elszámoltam magamat. A cserép épp csak elég lett és a kúpcsrép is darabra annyi volt amennyi szükségeltetett. De végre befejeztük. Egész pofás lett ahogy ki lett egyenesítve a sík Még ez a matuzsálem cserép is egész jól áll neki. Kapott új bádogszegélyeket és a kémények is új szegélybádogot kaptak. Szóval picit megszépült..
    Mától pihenek 3 napig. Hirtelen nem is tudom mit kezdjek magammal. Illetve egy dolgot tudok. "Gariba" ki kell mennem és meg kell reparálnom mamánál a parkettszegélyt mert 1 helyen feljött. Ezt tutira tudom. Még azt is hogy sógornőm gépét meg kell néznem mert nem ad képet. Valszeg behalt a vga. Ezt úgy fogom orvosolni hogy kihúzom a vga-t és átnyomom az integráltba a monitor kábelét. Persze megint én leszek az isten. :DDD Hiába...
    Húúúú! Jut eszembe! Hiszen végig kellene már végre nyomnom a COJ2-t. És a riddick 2. részét is. Hmmm. Na ennyi minden nem fog beleférni ebbe a 3 napba.
    Ma biztosan hulla leszek és nem nagyon mocorgok. Egy teszt fut a nagygépen de amíg le nem fut titok mi az. :P
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák