Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nem tudom mit írjak. Egyhangú unalmas napok telnek el egymás után. Sajnos minden nap ugyan az történik velünk. Édes dolgozik, én itthon serénykedek, cuncika pedig oviban van. Semmi munkakilátás nincs.
Tegnap unalmamban megvarrtam cunci kedvenc szoknyáját. Elakadt vele múlt héten az oviban és elengedte a varrás. Csak azért mert elszakadt nem dobjuk ki. Nem vagyunk abban a helyzetben hogy csak úgy kidobáljunk olyan dolgot ami még javítható. Szépen megvarrtam addig amíg édes aludt. Visszagondolva el sem hiszem hogy anyám megtanított varrni alapszinten és ennek még hasznát vettem. Még alapszinten kötni és horgolni is tudok ha még fel tudom idézni de erre már tényleg nem vetemednék rá. Érdekes hogy akkoriban amikor oda kellett ülnöm anyám mellé ezeket megtanulni mennyire utáltam érte. Persze ő ezt magasról leszarta. És tessék. Még hasznát is vettem. Már nem beszélek anyámmal 15 éve. Ugyan olyan dacos fasz mint én. Gondolom tőle örököltem ezt a "remek" tulajdonságomat.
Be kell valljam hogy édessel a szomszédok sorozat függője lettem! Sajnos ezen a héten már délután 4-kor kezdődik a sorozat és azért hogy közösen tudjuk nézni leszedtem az egész évadot. Elképesztően jó nézni gyermekkorunk nagy sorozatát. Vágási Feri új gépe ami szerintem olyan P1-es gép lehet, vagy épp Taki bácsi kocka 2107-es taxiját
Tegnap délután mikor mentem cunciért oviba össze futottam egy kőműves ismerősömmel aki németben dolgozik. 9 eurós órabére van. Lassan fel kellene vennem a sógorommal a kapcsolatot aki szintén kint dolgozik. Utálnék kimenni de ha nincs más pár hónapra ki kellene menni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Eladó Dell Optiplex 7000 i9-12900 Intel UHD 630 64GB DDR5 1TB NVMe 6 hó gar
- Eladó Dell Optiplex 7070 i9-9900 Intel UHD 630 64GB DDR4 1TB NVMe 6 hó gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen