Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nem az Apple találta fel az üveget, lassan már az lesz. Kábé 4 éve nincs Xiaomi telefonom, de glass téma már akkor is évek óta szerepelt a Mi témákban. Ezért is volt nekem vicces, amikor nagy csindarattával bejelentették. Hozzáteszem éppen egy éve kábé hogy az egyik népszerű Androidos launcher a Smart Launcher 6.5 amiban van glass téma, sőt ott van egy sötét témájú változat is. A Redditen nagyot mentek az ilyen témák, inkább azt koppintotta le az Apple a Material You után. Sőt jut eszembe legalább 6-8 éve még a Huawei témák között is volt Glass, annyira újdonság ez. Pedig az utolsó Huaweihez köthető telefonom még a P7 lite Honoros változata volt nekem, most hirtelen a modellszámra sem emlékszem. Akkoriban volt népszerű a Honor 8. Na nem mintha éveket kellene valakinek törni a fejét egy ilyen "nagy horderejű" témán.
Apple is vergődik, hogy mit találjon ki, előtte pont a Material You témázást nyúlta le, érdekes módon ezt egy iOS felhasználó sem realizálta magában.
A csorda szellem miatt meg mennek utánuk a kínai gyártók. Szép.Szóval tömören a lényege, hogy az Apple is másol és őket is másolják utána, nehogy valaki lemaradjon valamiről. Mert olyan nagy dolgokat már nem igazán lehet kitalálni, elég fejlettek lettek a mobil OS-ek.
-
BoB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Tomato firmware
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csorda szellem miatt meg mennek utánuk a kínai gyártók. Szép.
Amúgy én a Honor-nál megszoktam ezt a dinamikus szigetet. De lehet nélküle élni