Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Csináltam egy rövidített verziót. Azt a 7-Zip programmal darabolva elküldöm a mail címedre.
A 7-Zip az alábbi linkről letölthető: Bővebben: link -
róland
veterán
Na megcsináltam a felvételt, de gondban vagyok mert 122 MB-os fájl lett belőle. 7-Zip nevű tömörítőt ismered? Azzal fel tudnám darabolni email-ben elküldhető méretűekre. Te meg össze tudnád rakni a darabokat. Vagy inkább egy rövidebb verzióval próbálkozzak. Talán fele fájlméretre sikerül összehoznom. De az is darabolást igényel.
-
róland
veterán
Válasz mail is ment, de sikerült programot szereznem és próbálgattam egy kicsit.
A makrózás sima ügy, kész szövegek esetén. A mentés kissé bonyolultabb, igazán jó megoldás nincs rá. A legjobb ha a kész anyagot el akarod menteni, akkor az MS DOS txt-t kéred, majd bejelölöd, hogy legyenek sortörések a szövegben. Ekkor minden sor végén elhelyez agy sortörés jelet (az nem zavarja össze a 19 karakteres sorokat).
Még annyit, hogy megcsinálom a makrórögzítést, aztán vagy Hypercam, vagy PrintScreen képekként elküldöm. Vagy esetleg a kész makrót küldöm tovább, bár nekem Office 2003-am van most, abban fogom megcsinálni. -
róland
veterán
Megcsinálod a beállítást egyszer próbaképp. Másodszor rögzíted makróként, és felveszel hozzá egy gombot. A gombot kirakod az ikonsorra. Majd, amikor megírtál egy szöveget és ilyenné szeretnéd tenni, akkor csak egy kattintás és már meg is csinálta neked a word. Már csak menteni kell a kész anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest