- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
őstag
Már hosszú évek óta leragadtak USB 2.0-án. A fent említett 9T proban is az volt, pedig az már 4 éve jött ki. Mitha direkt nem akarnának foglalkozni vele, ami részben érthető, mert ott van mindenre a wifi. És sajnos sok gyártó így van ezzel. A vicc hogy anno a 2013-ban megjelent Samsung Note 3 telefon már tudta az USB 3.0-t. Azóta eltelt 10 év.
-
Füleske
addikt
A Xiaomi kifelé jön a 12 - es sorozat gödréből. Még volna mit fejleszteni (usb 2.0), de az irány jó.
-
Lajmund
őstag
Amikor a mi 9t prot vettem 120-ért az a proci volt benne ami a 700 ezres samsungb foldba is ugy hogy az s szériába exifos volt szival stabilabb erősebb volt a 120 ezres xiaomim. Most ennyiért ezt nem venném főleg hogy nem is snapi procival adják. Inkább hozzácsapnék és megvenném a s23 ultrát ahogy ezt meg is tettem tavasszal. Ezek a xiaomik ennyit nem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest