- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Engem jobban zavar, hogy melóban TKL, itthon meg Compact1800-at használok.
Héten eltartott egy darabig, mire rájöttem, miért nem megy a jobbkezes copy&paste: Ctrl-ScrollLockot nyomogattam a TKLen...
(1800-on 2 gombbal feljebb van az Insert a rendes heyéhez képest, Compact1800-akon eggyel feljebb+eggyel jobbra.)Persze a megoldás az lenne, hogy melóhelyre bevánszorgom napokra vegyek még egy Akko 3098B-t, csak nincs kedvem 125$-t még egyszer kicsengetni.
(Persze bevihetném valamelyik 1800-at, de azokon meg rossz helyen van az AltGr, az még idegesítőbb a magyar layout miatt) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy sokkal könnyebb rá zsír kupakszetteket találni.
Egy ezüst alu fedlaposat sárgaréz plate-tel + nehezékkel, a Krytoxozott Alpaca V2-immel, meg mondjuk egy GMK Purple Night kupakszettel és Purple Night tekercselt kábellel azért nem utasítanék vissza.
-
GoldhandRent
őstag
meg kő szokni
otthon ANSI van, melóban ISO, smooth az átváltás. még akkor is, ha alkalmanként egymás mellett használom a kettőt.
Ű ütéssel nincs gond, de az í-t csak kombinációval szoktam írni.valaki egy árlista képet szerkesszen már... elveszik a szövegben a sok dollár, nem jött át mennyi az annyi. bogarászni meg kösz nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest