- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
sptkyle
üzenetére
Megunta hogy mindig ugyan abba a közértbe jár vásárolni, most újítani akart. Csak ha nem ugyan oda megy be, akkor el van veszve. Vagy lehet úgy volt vele, hogy itt 72-ben még ABC volt, akkor most is az van.
Nálunk a csajok most szidják az új Samsung fénymásolót folyton. Amúgy tényleg elég szar, de a hozzá nem értésük itt a gond. Alapból mindent autómatára állítottak a rendszerurak a gép ebben az állásban meg mindig mást akar mint kéne. Én jó szokásomhoz híven beállítom manuálisan ami kell és sosincs printyegés, prüttyögés, vinnyogás meg hibaüzenetek. De azt se tudják felfogni ha ezt 4x magyarázom el, akkor is minden beállítás nélkül akarnak dolgozni.
Egyébként fantasztikus dolog ez az outlook.hu. Eddig akár mennyi levelező rendszert használtam, mindenhol ha Outlook programba beállítottam az letöltötte a kimenő leveleket is. Itt most ez nincs így. Most rám akarja erőltetni az IMAP használatát, mert szerintük POP3-al olyat sosem lehetett. :-s
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest