- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #9223 üzenetére
a laptoposon fetrengtem. Koszonom!
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #8506 üzenetére
Szivesen, ennyivel tartozom a jo sztorikert..
biztos van MO-i forras, mert haver gyori kiskereben is arulja a Vipower kereteket ,egyszer vettem is nala ismerosnek.
-
Balinov
titán
válasz
FehérHolló #7254 üzenetére
ja,hát nekem is ez kavart be...
-
Balinov
titán
diegho,nem akarok vitatkozni,én ebből daloltam
Nekem az 1DE=1IDE Csati=2db PATA eszköz. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
ó,te szent kleofás!
két dolgon akadtam fenn: a rójter. Ti hírügynökséget is árultok? Visszakérdeztem volna,hogy ITAR/TASSZ,nemjó-e.Esetleg gyártók közül elsoroltam volna innét pár ösmertebbet.A másik a vájárlesz.
a bányász nélküli bánya
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #6493 üzenetére
Miszter,mi ez a "hangérce"? Furdal a kíváncsiság...
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #6493 üzenetére
esküszöm,először hengercédét olvastam,azt még értem ugye,hogy eszik-e vagy isszák,de wtf is "hangérce"? hangszóró?mágnes? vagy mikutya?
-
Balinov
titán
válasz
GrandeP #6424 üzenetére
ezt nevezik franchise rendszernek.a Meki is ilyen,mind.
-
Balinov
titán
pl. csinálsz egyet a Bart's PE builderével
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #5885 üzenetére
biztos még reggel van,de ezt a khm..."félbarna kenyeret szerető" népcsoportot nem tudtam beazonosítani..
segítenél?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Rover623 #4492 üzenetére
Csupán csak az objektivitás miatt linkeltem.Sajnos ennél az SST ic-s Giga lapnál nem kipattintható tokban,hanem forrasztva volt.srác aki csinálta valahogy leapplikálta ,majd eprom égetővel újraflashelte az általam biztosított bios image-val. Chiptuninggal foglalkozó profi cég volt,láthatóan felkészülve ilyen cuccokra. Most már Dryman topiktársunk is meg tudja az ilyet könnyedén oldani.
-
Balinov
titán
egy ötöst mindenféleképpen.az ilyen meg is érdemli.
Főnökasszonyom járt úgy a friss wifis fusi notival,hogy nem ment a wifi,akármit csinált.Hurcolászta körbe az irodába,mint a véres kardot. Én meg leszarom alapon sunnyogtam.Be is vitték nosza a szervízbe,ahol a hibafelvétel után nagylaza mozdulattal bekapcsoltá a noti frontján a wifi-t engedélyező/letiltó kis pöcköt. sajnos nem láthattam az arcát,pedig megérte volna! -
Balinov
titán
Én igazán nem akarok beleugatni,de sokkal jobb boltos sztorikat olvasni ezen topik keretei között,mint azt,hogy mentek egymás torkának tök fölöslegesen offtopik dolgok miatt.
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest