- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
-
cbmfan
őstag
egy ilyet évekig használtam, nálam bevált.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
-
szumo
senior tag
válasz cbmfan #16457 üzenetére
Lingvinék még mennek?
Jó rég volt, hogy 2000 körül Kecsón laktam, és náluk vásároltam.Az egy jó sztori volt, mikor gépet cseréltem, és álldogálok a sorban, egy faszi meg kérdezget az árlistáról, hogy mi éri meg jobban, meg mi hogy. Az eladó srác köszön, és megkérdi én mit is szeretnék. Mondom, hogy egy alaplapot, processzort, memóriát, videókártyát, és tápegységet. Az előttem álló ipse olyan aranyosan kioldalgott, mint ha be se jött volna.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
DeFranco
nagyúr
Ó a Lingvin Az első igazi saját pénzből vett gépem még tőlük volt, a gépház még mindig szolgál, pedig nem is én választottam, mondtam nekik, hogy bökjenek rá valamelyikre . Pont a minap találtam meg a számlát a cuccokról Olcsók voltak, és jók.
Amúgy még működik a bolt, csak elköltözött.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
megint egyedül. előbb be két átlag Vérpistike röhigcsélve. (mintha Beavis-t és Butt-Head-et láttam volna ) egyik nekiáll gagyogni, felét sem értettem, hogy mit akar. annyit sikerült, hogy "kóríhhéthamminckillenchattaniksz" és "menyibe van". a háromszázezres ár nem tetszett neki, kicsit bambultak még egymásra, és kivonultak.
bolttal kapcsolatban kissé gondban vagyok, eddig nem találtam elfogadható helyen lévőt reális áron. esetleg tudtok valahol egyet belvárosban?
-
gozso
őstag
pl: dohanyzo sztech bolt...
tomve lennefél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
cbmfan
őstag
válasz DeFranco #16472 üzenetére
ja, persze
használt vackok gombokért vételére és horror áron továbbadására gondoltam. kricsmi azért mégsem, bagóért meg megb...nak. (én sem bagózok, gázálarcban közlekedhetnék egész nap... lenne egy érdekes látvány, az tuti )
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Skacok..
Tudnátok mondani egy pár top nagykert, akiknél jó nagy a választék és kici ócccóé van, telefonos / pda / gps-es kiegészítők?Jöhet priviben is...
Sajnos ahonnan rendelünk pc-s nagykerek, nem árul vagy max 1-2 dolog van, az is szifonhoz...
Köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gombcomp #16478 üzenetére
Amikor vettem hazat MPx200 mobilomra kinabol 5$ + 5$ postakoltseggel, akkor naluk 6500ft volt, pár éve. Raadasul nem csak a haz hanem a lencse es a csavarok+takarogumik is benne voltak a csomagban a csavarhuzo mellett. Azota csak: www.cnn.cn
Ez a speedshop szimplan drága f0st@licska.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Ki az igazi felhasználóbarát?
Ő -
stol
addikt
Szarszug RV5xx laptop belseje.
Erősen nem javallott modell. [link]Tiszta papír műanyag az egész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"
Ez a tartalom jelenleg nem elérhető.A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni."
Szintén
-
Balinov
titán
válasz #21346560 #16486 üzenetére
erdekes, nekem elobb meg most is siman muxik az FB-s galeria
cbmfan, #16489-re. En se a hulyek miatt vagyok fenn...Bannkalapacs mukodik ezerrel, igy tenyleg csak azt latom, aki erdekel
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
stol
addikt
válasz macilaci78 #16491 üzenetére
Ez az, hogy semmit
Az alaplapot 2 csavar tartja átlósan. NEttó 4perc volt ennyire szétszedni, a billentyűzet NEM cserélhető, csak teljes felső fedlappal egybe.
A "zsanér" szimplán a csak a fedlaphoz csavarozva KETTŐ csavarral, 2,5cm-es távolságban.
Sarkánál fogva NE emeld megAmúgy az NV GPU vált fel. Samsung szerint nem garanciális a hiba, "nem szakszerű használat miatt történt".
Ehhez képest a FuSi egy stabil szerkezet
-
Jazzos
őstag
- Van 500 GB vincseszterük?
- Van, 21900.
- Aha, és esetleg fél terás is lenne?
-
Jester01
veterán
válasz Jazzos #16494 üzenetére
Erről ez jutott az eszembe:
A hentesnek fél órával a zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és miután hosszú hétvége következik, szeretne tőle megszabadulni. Jön is egy vevő, és éppen egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre:
- Uram, ez 1 kiló 20 deka.
- Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi a vevő.
A hentes hátrafordul, tesz, vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne.
- 1 kiló 60 deka. Megfelel?
- Rendben. Elviszem mind a kettőt.Jester
-
-
cbmfan
őstag
16500
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest