- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
Az utóbbi néhány napban 12 üveg bort kaptam, zömmel szekszárdi, villányi, somlói és egri cuccok, egyik sem belépőszintű. De van dél-tiroli és egy 1993-as évjáratú toscana-i "adomány" is, + az elmaradhatatlan pálinkák. Nem fogunk unatkozni az ünnepek alatt.
Mondjuk, már ideje is lenne egy kis lazításnak, mert mostanában annyi a munka, hogy már álmomban is gépeket rakok össze és javítok.- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
cbmfan
őstag
erre az évre bezár a bazár, hepi krisnást mindenkinek!
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
csibe1
addikt
Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Sensei
aktív tag
válasz Mewryck #15539 üzenetére
Szvsz a fénykép alapján az ominózus USB fordítva van bekötve a lapon, ezáltal testre (házra) került a +5V, ezért égett meg. Ilyen esetben nem kell bedugott eszköz, anélkül is füstöl.
Mellesleg elég furcsa a csatlakozóban levő fordított színsorrend.Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Mewryck
tag
válasz Sensei #15556 üzenetére
megsúgom,nincs(ill. nem volt) forditva bekötve
1. müködött rendesen
2. a csatin gyárilag van egy vakdugo,ami tömör és érdekesmód pont oda eset,ahol a nincs tüske a csati azon részén,ha forditva lett volna rákötve,elhajlott volna az egyik tű......és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Sensei
aktív tag
-
gombcomp
senior tag
válasz Sensei #15558 üzenetére
Ezt nézegettem én is..Nem akartam erre írni,de hogy most felhoztad..
A megfejtés ott lehet,hogy gyári a csomagolásban nem
adnak a laphoz USB-s kivezetést (csak audio-t).
Amit beszerelt az másik laphoz való,ezért más a színjelölés is.
Neked adok igazat abban is ,hogy magától nem ég el egy csati,
ott komoly áramok folytak,és az vitte el gondolom a +5Voltot,
ami miatt megdöglöttek funkciók."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz gombcomp #15559 üzenetére
Részben igazad, van. Másik laphoz való (MSI) kivezetés lett a lapra dugva. Viszont a színjelölés teljesen mindegy ha a megfelelő szál megy a csatlakozótól a tüskesorig.
Még mindig ott tartunk, hogy ég el valami amibe nincs beledugva semmi. Ilyenkor egy kivezetés kvázi "hosszabítóként" viselkedik. -
Lenry
félisten
válasz Sir Psycho #15560 üzenetére
hogy ég el valami amibe nincs beledugva semmi
ugye mindannyian ismerjük Gregory House örökérvényű mondását?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
mephi666
nagyúr
mellesleg kötöttem már be én is sz@rul usb-t, mégsem égett szét semmi, csak nem működött... aztán megtanultam, hogy nemzetiszínűen kell kötni és minden oké (piros-fehér-zöld-fekete)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
proof88
addikt
velem meg volt olyan hogy bekötöttem valamit rendben, aztán bekapcsoltam láttam hogy nem jó, megnéztem és már nem úgy volt mint ahogy én bekötöttem
-
localhost
Közösségépítő
válasz mephi666 #15562 üzenetére
Az semmi!
Nekem a Windows 95 üzente egyszer:
A Windows95 telepítő megállapította, hogy a CD-ROM vezérlő illesztőprogramja nem megfelelően lett telepítve és ezért a CD-ROM nem működik. Kérem, hogy a hiba kijavításához helyezze be a Windows 95 Telepítőlemezét a CD-ROM-ba,
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Oz Nagyúr
csendes tag
Én is most néztem nagyot,hogy a SATAII 1,5TB Samsung HD154UI EcoGreen F2-es benti vinyóm olyan 12-13.000 Ft-al kerül többe újonnan
[ Szerkesztve ]
Ami nem fut,az nincs is.
-
mongi
senior tag
napiszar:
20 éves srác be a boltba, köszönés nuku, üveges tekintettel a megmaradt 2 laptopunkat vizslatja:
-Hello!
orra alatt:
- ...hrmfsmrdgfds
no fussunk neki még egyszer:
-Szia! segíthetek valamiben?
- ÖÖööö
-Laptopok érdekelnének?
-Ööööö...Khmmrfgr
- Sajnos pillanatnyilag ez a 2 van, ma jön +1 gép, ilyen és ilyen, ezeknek ennyi és ennyi az áruk.
-Őőőőő... Bérelni nem lehetne? Az enyém most elromlott, pedig Dell! 3 hónapja vettem és már beszart. Elromlott a hdd-je.
2 hete vittem vissza szervizbe, de már elvonási tüneteim vannak...blablabla... itt mindenki képzelje el a sírós kismacskától a szemét üzletig amit már hallott vagy gondol.
-Sajnos bérelni nem lehet, maximum részletre megvenni.
-De hát autót is lehet bérelni! Most minek fizessem az internetet ha nincs gépem?
-Itt notebookot nem lehet, sem mást, ez bolt nem kölcsönző. Ha netezni szeretnél, ott a könyvtárban az ingyenes net...
- Net is van, meg testvéremnek gép is...
- Akkor várd meg míg megcsinálják a géped, addig meg kérd el a tesód gépét...
-Khmmm.... lehet az lesz. Szevasz!
-Szevasz........................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
-
mongi
senior tag
válasz djculture #15571 üzenetére
Asztalit jóformán már el sem adunk 95%-os a netbook/notebook eladási arány az asztalihoz képest...Igaz most olcsóbb is egy notebook, mint egy komplett asztali gép, a magas hdd áraknak köszönhetően.A nyetbúkok meg még olcsóbbak...
Másodsorban mert a szomszédnak is van, nehogymá' nekünk ne legyen............................................................................. Gondolj ide amit akarsz.
-
szumo
senior tag
Nyugi van olyan ügyfelem, ahol 2 noti, és egy asztali gép van. De van ahol 2 asztali és két noti van, persze ők a legjobbak, visszatérő vendégek, mert mindig elcse........k valamit. Havonta visszatérő fizető vendégek. Mert az emberi butaság határtalan és az űr, bár az még koránt se biztos mint az első.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
djculture
félisten
válasz macilaci78 #15575 üzenetére
Ja de akkor összekéne gyüjteni vagy valami egy normálisra nem ezekre a legolcsóbbakra. Ezek kész ráfizetések csak nekünk szervizeseknek jók
-
localhost
Közösségépítő
Ez holnaputántól már nem az én topicom.
Úgy hozta a sorsom, hogy januártól nem leszel szakmabéli... (igazság szerint már 2011 február óta munkanélküli vagyok).
Éles fordulat - 2012 januártól más pályára lépek. Viszlát byte-ok, Hertzek, Ramok, Romok, HDD-k, VGA-k és minden vasak, viszlát EULÁK és viszlát szoftverek.
Viszlát "egykori" kollégáim.
Legyetek jók!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz ati012 #15579 üzenetére
Az titok, mert még elhappolnád előlem!
Majd ha láttok egy fellendülő sikerágazatot, összesúghattok mögöttem:
"Te izé, local nem ide ment" ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
szumo
senior tag
-
mongi
senior tag
3 munkahely biztos manapság:
A kocsmáros ---> náluk isszák el a búbánatukat az emberek, az ipari keverékek meg viszik a temetőbe őket májelégtelenséggel.
A sírásó/halottszállító ----> lásd első pontot. A delikvenst szépen kell szállítani.
A pap -----> lásd az első kettőt...esetleg az egyre kevesebb hitben próbál erősíteni mindenkit.
ezen kívül feltörekvők még az említett szakmák:
-Lámpavas hajlítók ---> user majd tudja (Kit) mit-hova...
-Kenderkötél-verők ---> detto, ki ezt, ki azt, ki magát............................................................................. Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
válasz localhost #15578 üzenetére
Sok sikert az új kihívásodhoz!
Lehet az eddigi tapasztalatod nagyban segít majd ott is, mert ennyi hülyét ügyfélként ritkán tud egy szakma felmutatni, mint amennyivel mi tudunk találkozni
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
localhost
Közösségépítő
Kordonkereskedő, kordonszervező, kordonépítő, kordonbontó, kordonkölcsönző, kordonszállító, kordongyártó, kordonász, kordonító, kordonológus, kordonista, kordonisztikus, kordonográfus, kordoneuta, kordonnok.
-
cbmfan
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15586 üzenetére
az oké, de mikrokordon, vagy makrokordon?
ezt megszívtad, ezzel a poénnal néhányszor fogsz még találkozni
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #15590 üzenetére
Telibehányt gépek és azok kipucolása, valamint az ezt követő trauma ihlette a sztorikat.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz macilaci78 #15591 üzenetére
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy engem nem érint...
Ha Ők szeretnek a hányással játszani, hát csak tessék. Nem rontom el az örömüket, de tapsolni sem fogok hozzá.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
azbest
félisten
Bocs, hogy idepofátlankodok (nem vagyok boltos), csak már tényleg kíváncsi lettem rá, hogy tényleg ennyire rosszul intézik-e a cégek a beszerzéseket, mint amiről meg akarják győzni egy teszt kapcsán a fórumozókat: [link]
Tényleg ennyire előre nem tervező módon filléreskednek?[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
Egy új filmet fognak forgatni, úgy hallottam:
Flash Kordon és az univerzum sünjei.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
[ Szerkesztve ]
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
PH 5.5
aktív tag
Mai gyöngyszem:
[ Szerkesztve ]
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest