- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
urak, van valakinek egy jobb Q9 szériás procija fölösben? cserébe adok cuccot és/vagy pénzmagot.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
tserrof77
őstag
válasz cbmfan #15252 üzenetére
Üdv, Kollégák!
Na, mi történt? Vihar előtti csend?
Tegnap behoztak egy, előzetesen táphibásnak diagnosztizált gépet. Júzer biztosítékot is cserélt benne, melynek következtében felrobbant benne pár FET és 1éb fincsiség. De azért behozta, hogy "esetleg hátha javítható". Teszt nélkül vágtam a sarokba...
Jó kis 450W-os 12cm-es ventis M-Tech táp elővesz (óccó javítászt kért a báci) lapra rádug, 230V be, kapcs átnyom. Lapon karácsonyfaeffektus, gomb nyomkodás, gép indul, bepostol. (a két HDD, ODD nem volt rádugva) OK, kikapcs, hdd-k, odd rádug. Indítani próbálom, SEMMI. Ejj, a 3ból egyik nem jó? Ok. odd, 1ik hdd le, így se. Na, EZ a hibás Azt is lehúzom, megint nem indul. WTF??? Minden lehúz, tápteszter tápra fel, jónak tűnik. Újra beköt, MEGINT nem indul Alig használt 300W-os merkuri táp elő, beköt. EZ SE INDUL! Na, itt dobta el az agyam az ékszíjat!
Tudni, kell hogy nálam (kis bolt, ergo sok hely nincs) keresztbe állnak a gépek a tesztpadon, hátuljával felém. Ergo félig vakon nyúlkálok előre a bekapcs/reset gombokért. Kiderült, EZ szívatott meg most is, folyamatosan a RESET gombot nyomkodtam!!!!! Szegény júzer akart szólni, de nem mert szólni. A gépen kivételesen egyforma méretűek voltak a gombok, EZ kevert meg. Alig volt égett szag a boltban
A 450est beépítve és HELYESEN indítva pöccröff ment a gép. User fizet, távozik. Én meg fél délelőtt szellőztettem magam után
[ Szerkesztve ]
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
badgirl
csendes tag
Most kaptam:
Előbb volt itt 1 koszoska lány. Mindent széttúrt a zsebében, mert kereste a papírt amire leírták milyen patront kell vegyen. Tele volt mindenféle szeméttel, meg Alien faunával.
.....
Na most jött vissza, hogy megtalálta az a kis vonalas füzetből kitípett lapot amire zöld színescerkával rá volt karistolva 48-as betűmérettel, hogy:
EXON T075Az élet nem fenékig tejföl... De ahol tejföl, ott nagyon!!!
-
cbmfan
őstag
mi ez a punnyadás, semmi sztori?
ez a hét totál halál. 0 forgalom, javítandó cucc sincs, főnök "telel" valahol, egész nap pókerezünk...
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Melyik országban? Tudtommal 10-e a fizetésnap...
-
mongi
senior tag
Itt is hullaszag, a fizetésnap meg még 2 hét A mai forgalom: 1 HP nyomtatópatron és egy 8gb-s usb kulcs. Nem lesz ez így jó
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
djculture
félisten
Ilyen vinyóárak mellett gépeket is inkább a tescobol meg a többi nyavajából vesznek az emberek.Oda még nem gyűrűzött be az áremelés.
-
GrandeP
addikt
válasz macilaci78 #15269 üzenetére
És most ez hogy jön ide, nem értem?!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
djculture
félisten
válasz macilaci78 #15269 üzenetére
Erröl beszélek két havernak is azt ajánlottam ma menjen ott és vegyen mert én nemtudok 50 ért gépet összerakni újat a vinyó maga 20-25 ott tartunk.Még van pár helyen ahol lehet régi áron venni ott de már az újabbak ott is drágábbak és feltünően kisebbek lettek a vinyók is.
[link][ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Tehát ha elfüstöl a kodegen, vagy lecserélné a mauszit, akkor vegyen komplett gépet a teszkóban?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
cbmfan
őstag
mai forgalom:
- ember jött a két VGÁért (kicsit késett, de elnéztük neki )
- 6 DVD-R
- 2 DVD+RW
- 1 4Gs microSDennyi.
anno milliós forgalom volt karácsony körül. most meg...
[ Szerkesztve ]
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz djculture #15271 üzenetére
Ezt a myaudio féle cuccokat inkább nem eröltetném.
Elég sok a hibás termék a tesco és társaiban, és a garanciális ügyintézés sem gördülékeny."Ja lassan oda jutunk,bár kodegenek már kipusztultak."
Amilyen gépeket vittek az utóbbi időkbe azok nagy többségben codegen ház+táp kombóval voltak szerelve.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Sir Psycho #15275 üzenetére
Multhéten 55 ért volt máshol 1T wd greenel,szomszéd vett is egyet.Most eladná belőle a vinyót a fele ára meglenne
Én már kodegent egy éve nem láttam szervizesként felénk a legolcsóbb asus vagy egyéb tápnélküli ház meg az lc power a divat.Bár a héten jött egy msgold szörnyűség is,a tollaslabda helyett lehetne használni
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz Sir Psycho #15275 üzenetére
...vagy Mercury.
múlt héten adtam el utolsó "felesleges" winyómat. 4 éves 1 terás Samsung, árából kijött egy 64 gigás Crucial SSD.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz djculture #15276 üzenetére
Csak ha megbontod bukod a gar-t. A héten volt egy nő aki ilyet hozott be. Nem nagyon érdekelte a gari, csak működjön. És mi volt a hibás? persze, hogy táp
Felénk ezek mennek: m-tech, modecom, deer házak, tápokból: codegen, sinon, hkc.
Az értelmesebbje persze megveszi a normális tápot.Előkeresem én is a használt vinyóimat, hátha nekem is futja majd valamire
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz Sir Psycho #15278 üzenetére
nagyobbak simán mennek horror áron. érdemes eladni a több éveseket is...
-
SityiSXT
őstag
Azt hiszem a múlt héten esett be ide egy Codegen tápos gép. Errefelé az igencsak ritka madár, így a főnökeim nem értették, mit káromkodok magyarul, amikor megláttam ("Hogy szarna farfekvéses sünt az az igencsak tökkelütött, aki ezt az ipari hulladékot rémálmodta ebbe a szarba..." - önkéntelenül is magyarul csodálkoztam a dologra... ). Aztán felvilágosítottam őket, kiegészítve a Mercury, Deer és Mrs. Varga hulladékokkal egyetemben... Persze, hogy a kotvány Kódgány volt a ludas abban a gépben is...
Mifelénk a Dynamic V1, az LC Power és a CoolMax számít szitokszónak tápok terén (főleg a legutolsó). Meg nálam az OCZ, mert ami eddig ide bejött, az mind a kukában végezte - okkal.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Mit lehet azzal az ügyféllel csinálni, aki postán rendelt, átvette a csomagot, majd hív telefonon, hogy a kondik le vannak taposva meg a dobozon is nyomódás van?
Én tudom hogy működött a lap amikor feladtam. -
djculture
félisten
válasz ati012 #15285 üzenetére
Mikor a feladónál van a feladási papír és ő fizet a feladásért és vele áll szerződésben a posta nem avval aki kapja a cuccot végül.Engem már párszor elhajtottak annyi hogy jegyzőkönyvet vettek fel utána a feladónak kell intézni.A feladási díj 16 szorosát kapja a feladó.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz djculture #15287 üzenetére
Igen, csak itt felmerül hogy sérülten át se kellett volna vennie. Nem csak akkor kapja a 16-szoros feladási díjat a feladó, ha egyáltalán nem ér célba a csomag?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
cbmfan
őstag
válasz DeltaPower #15288 üzenetére
pontosan.
nincs cucc - pénz vissza postától. ha látta, hogy sérült, át se kellett volna vennie, jegyzőkönyv, stbstb.
így már neccesebb... bizonyítsa a címzett, hogy nem ő zúzta meg a cuccot.
-
djculture
félisten
válasz cbmfan #15289 üzenetére
postán eleve mikor beérkezik csinálnak egy papirt hogy sérült.Na most ebböl egyböl látszik melyik telephelyen még jó volt a másiknál meg nem.Nekem legalábbis mindig ez a "sérülten érkezett xyz számú postára" rajta volt.Szerencsére mondjuk csak a doboz szokott sérülni,betonbiztosan csomagoltak eddig mindig.
-
mongi
senior tag
végre esnek a hdd árak
egy nap alatt -20 ojró.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
C0d3r
addikt
válasz djculture #15271 üzenetére
Az a gép mondjuk nagyon nem jó vétel. Őskori LGA-775 + hulladék táp kombó nem oké.
Pentium G konfiggal jobban jár, vinyót meg lehet turkálni hardveraprón pl. 250 GB-osat 10 alatt is. -
djculture
félisten
Ezt veszi mindenki ma mondta két másik ismerős euronincsba vettek ilyet 55 ért.Turkálós genyát használtat nem vesznek ezek az emberek.Karácsonyi ajándéknak te se használtat teszel a fa alá Amúgy a pentium g is normális vga nélkül pont ennyit ér mint ez.Mindegyikbe a hd grapics förmedvény fogja vissza gépet.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz djculture #15295 üzenetére
Lehet körbe leszek röhögve, de ha ezen múlna a dolog, én így csinálnám. Újabb, fejleszthetőbb (mondjuk jelen esetben ez gondolom nem szempont), és tudom hogy megbízható hardverekből áll (amit én válogattam össze), nem ipari hulladék tápegység hajtja, ami bármikor lángra lobbanthatja a karácsonyfát.
Hiába használt piac, lehet találni "0 km-es" darabot is. Tehát én inkább emellett teszem le a voksom, hiába vagyok kb. ugyanott árban, minőségben máris másabb a helyzet."Amúgy a pentium g is normális vga nélkül pont ennyit ér mint ez.Mindegyikbe a hd grapics förmedvény fogja vissza gépet."
Netezős gépnek nem is kell több, amúgy jóval fejlettebbek a Sandy-s IGP-k, HD3000 még a 2-3 éves játékokat is elviszi alacsony felbontáson és grafikán.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja én is így csinálnám de ezt normál nem szakértőnek megnem magyarázod.Ezt föleg a boltosok tapasztalják,lc power meg kodegenek is látod még mennek,viszik őket mint a cukrot.Pedig 5 ezer helyett 10 et kéne kiadni egy normálisra.Sőt annyit se kell chicony hipro van már 6-7 körül is,de akkor is az lc power kell. A boltok meg azt tartják amit visznek könnyen.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz djculture #15297 üzenetére
Sajnos Hipro-ról is kiderült, hogy nemrégiben elkezdték hulladék belsővel gyártani, tápos topikban írták valami nagyon kínai a gyártója. Így főleg igaz, hogy nehezebb a boltosok helyzete, 9.000 Ft-ért pláne nem lehet a nagyon átlag vásárló torkán lenyomni az FSP APN-t.
-
santaclaus
csendes tag
Sziasztok!
Mi elég sok mindent forgalmazunk fapad géptől a milliós szerverekig és azt kell mondjam hogy egy alap (olcsó) konfigurációba egy 12c-es ventis Codegen táp nem annyira rossz választás. Sokat eladtunk és nagyon kevés probléma van, %-ban kevesebb mint néhány nevesebb tápmárkával. Szóval annyira nem kell szitokszóként használni, csak kabáthoz kell gombot ajánlani és nem fordítva. Jobb (erőseb/drágább) gépekhez mi is Corsair, Chieftec, FSP tápokat ajánlunk és meg is veszik.
Az év végi forgalom nálunk elég cudar magánvásárlói szempontból A retailek elviszik a forgalmat a 0 Ft kezdős 0 % THM-es hitelekkel... Szerencsére céges/intézményi megrendelésünk van és eddig is főként rájuk alapoztuk itt jövőre... (politizálni nem szeretnék)
HDD mizéria: Brutális árak vannak, fogalmam sincs miből és mennyit rendeljek be raktárra, hogy legyen is és a nyakunkon se maradjon. Durva hogy mennyivel megdobja egy konfig árát a vinyó.
Szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs