Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bocsi, de a topik értelmét vesztette, ezért most zárom. Ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link (bár most úgy is ''szünetel'')
-
zottty
aktív tag
akár az is lehet a topic neve hogy utáljuk zottty-ot

-
Gambit
őstag
Jobban teszed...
Csak arról van szó, hogy egyrészt nem bírom, ha valaki úgy kezdi a dolgot, hogy ''akarok'', és utána így kér segítséget: ''Hé valaki mutasson már egy szalacsi-bácsi avatár fejet''!
Másrészt a kezdőknek még elnézi az ember, hogy össze-vissza nyitnak hülye topicokat, és azokban ezerszer kitárgyalt hülye kérdéseket tesznek fel, de egy fanatikus tagnál ez szerintem durva. -
zottty
aktív tag
értem..akkor mennyi idő kell addikthoz?? egyépként meg ne szórakozz lécci hülyeségekkel (hogy moderátor leszel) mert a végén elhiszem

-
VladimirR
nagyúr
nem, ez mashogy mukodik
rangok: ket dologtol fuggenek, eltelt ido a regisztraciod ota es a hozzaszolasszam -- te pl ezzel a 4hsz/nap arannyal kb kiegyenlitetten haladsz, majd egyszer leszel addikt is
arckepek: vannak ugye az alap arckepek, ezeket barki valaszthatja ujonctol a nagyurig, hazigazdakat es moderatorokat is beleertve, aztan vannak az egyeni arckepek, amit azok kerhetnek, akik mar legalabb addiktok es kiemelkedo egyenisegei a forumnak -
Gambit
őstag
Persze, hogy mindig kapsz! Sőt, ha elég sokat írsz, akkor moderátor leszel. Utána rögtön házigazda. A lényeg az, hogy ne olvass, csak írj! Minél többet, annál jobb, lehetőleg offokat, sok szmájlival! Ha elég ügyes vagy, megkaphatod a moderátorok barátnőit is! MIndent amit csak akarsz! Hiszen itt mindenkinek csak az az élete vágya, hogy te jól érezd magad.
Szerk: Bocsi, kihagytam, hogy a követelőző, akarok jellegű topicok is nagyon jók, amiben úgy szólítod meg a fórumtársaidat, hogy ''hé''! Csak így tovább!
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
hm..igazad van..hány hozzászólástól vagyok addiktív??mugye minden rang után kapsz uj avatárokat?
-
VladimirR
nagyúr
ez a harom topic => Bővebben: link
viszont vigyazz, mert most epp tuzes a talaj, igy inlkabb azt javaslom, csak olvasgass, semmifelekeppen ne kerj sajat arckepet -
zottty
aktív tag
és ilyet én miért nem állíthatok?
-
zottty
aktív tag
Jó!köszi
-
lesaux
veterán
Vele beszélgettél nemrég:
Bővebben: link -
supercow
őstag
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/own/Adibaba.gif)
keress rá Adi-ra a keresővel. -
zottty
aktív tag
Hé valaki mutasson már egy szalacsi-bácsi avatár fejet..érdekelne aztán megígérem bezárom a topicot

Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó ténleg nem vagyok valami értelmes de amikor ezt csinálom nem vagyok egésszen beszámítható 

Szegényt kicsit sajnálom... De most ahogy látom a szemedet inkább kussba maradok...