Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nah, vettem egyet, 1500ft volt, Clatronic. Az illető hagyta is magát, úgy tűnik szenvedett már nagyon. Abba kellett hagyni, mert nagyon csikizte, eltelt fél óra, jön, reflektorok felkapcsolva, nah, mondom itt lesz vmi. Kezében a kis mütyür, saját maga!! nekiállt, nagy röhögés, orrvakarás, hmm, hmm, majd, "ez egész jó". Öröm, bódottá
Az a klassz, hogy nem tudja megvágni magát vele az ember, mert vmi védőburok van a penge körül. Én az orromon nem mertem, de a karomon kipróbáltam mielőtt rászabadítottam volna a kis szörnyeteget.
-
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #473 üzenetére
Belül kell kiirtani, mert állandóan csikizi az ember orrát, így állandóan vakarja, engem meg idegesít vele
Veszek egy ilyen cuccot, már csak el kell kábítani az illetőt, hogy ne tiltakozzon ellene
Majd beszámolok, amint sikerült megerőszakolnom a cuccal
-
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #470 üzenetére
Lehet kapni persze, de nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy ezek a cuccok csak orrszőrnyírónak nevezett vmi izék, porfogók vagy tényleg ellátják a feladatukat és alkalmasak arra, ami a nevük?
Pl a zsírégető magic övek nem valók semmire, nem fogyasztanak. Gondoltam hátha beírja vki, hogy egy kalap trutyi, nehogy vegyek, vagy ha ollóval nem boldogulunk, akkor ez a gép a nekünk való vagy vmi -
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #468 üzenetére
De ollóval belevág az ember
Olyan cucc kéne, ami fájdalommentesen teszi a dolgát.
-
Mawyx
őstag
Használ vki orrszőrnyírót? Érnek vmit azok a gépek? Elég körülményes onnan kigyepálni a szőrt, nem lehet hozzáférni és érzékeny terület is. Beruháznék egy gépre, csak nem tudom mennyire tudják ellátni a feladatukat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest