- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
nekem is egy ideig elég ritka volt, meg nemis túl erős, de aztán idővel megerősödött mondjuk most se vagyok vmi rutinos róka ( 18
). azzal énse értek teljesen egyet hogy minél többször borotválkozol annál erősebben nő, bár lehet van benne vmi. pl nekem sajna a körszakáll nem jön össze mert a szám szélénél két oldalt szinte egyáltalán nem nő a szőr, így marad a kecske szakáll, de ez kárpótól, úgy-ahogy
-
ngabor2
nagyúr
siettetni nem lehet a sűrűsödést és a növést. szép lassan beindul. oldalt nekem is elég ritkás, de már olyan, hogy nem kell leborotválni, mert "elmegy egynek". ezelőtt kénytelen voltam én is levágni, mert csak körszakállam volt elég dús.
az államon lassan én is össze tudom fogni a szakállat, de lehet, hogy hamarosan ismét nekimegyek 3cm-essel.
-
ngabor2
nagyúr
leginkább így néz ki a gúgli szerint.ahogy nézem, ő is azért ilyen szakállt hord, mert máshol nem nő, és utál borotválkozni (tehát lusta, ami a tudományt és a történelmet formáló legfontosabb erény. gondoljatok bele, ha az ősember nem lett volna lusta, még ma is egész nap kaját gyüjtögetnénk
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged