Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
válasz
producer #400 üzenetére
ngabor2: szúrni nem szúr de jobban szeretem ha sima, majd 1x próbáld ki aztán akkor megérted
producer: tetszett amiket írtál, néha rám is szoktak furcsán nézni, azon megse lepődök hogy a buszon általába nem ül mellém le senki mégha tele van a busz akkor se, de ez nemis bajOlyan is volt hogy vmi 12-13 éves kis "cukifilyúk" mondták hogy nézd már milyen szakálla van, tiszta gáz stb, zenét hallgattam így azt hitték nem hallom, de azzal nem számoltak hogy éppen szám vége volt, úgyhogy hallottam mindent, fülhallgató ki, és udvariasan megkérdeztem hogy van-e vmi probléma esetleg, volt egyfajta nézésük
-
darnellsmith
senior tag
szóval akkor se úgy nem jó ha frissen vagy borotválkozva se úgy ha szakáll van, nem egyszerű a helyzet
akkor marad a borosta, én sokáig úgy csináltam hogy a hajvágót nullásra állítottam és úgy áthúztam az arcomon, garantáltan irritáció mentes, egy egészen kicsi szőr marad de az sok vizet nem zavar, ill engem nem zavart.
-
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Vajda0506 #365 üzenetére
divatlapon olvastam - számomra eleve röhejes na sebaj
szerintem az nem minta hanem simán rövidebbre van vágva, ahoz nem árt szakállvágó.
Most ha jól értem tőlünk vársz tanácsot hogy jól néz-e ki ez a fajta szakáll/bajusz?
Ha Neked tetszik akkor jól néz ki, ha nem akkor nem. Ennyi! -
darnellsmith
senior tag
B.Ú.É.K. minden arcszőrzettel rendelkezőnek, és persze a simabőrűeknek is
-
darnellsmith
senior tag
válasz
RoyalFlush #351 üzenetére
tudnék javasolni vmi spéci kis haj-szakállvágót, pl remington és akkor a fodrász kilőve, bár nemtudom hogy mennyire rövid a hajad. Végülis a 2centi meg a 2 mm is rövid
-
darnellsmith
senior tag
azt mostanába észrevettem hogy szokott hullani pár szál de nem vészes, csak borotválkozásnál kell figyelni hogy nehogy azis lekerüljön ami kell
amúgy szerinted mennyit nő a szakáll mondjuk egy hónap alatt? gondolom azért emberenként változik mert életkortól is függ, én olyan 1.5 centire tippelnék, magamnak -
darnellsmith
senior tag
válasz
Retekegér #341 üzenetére
Először nekem is kicsid kiakadtak amikor 2 éve kb egyik napról a másikra lekaptam nullásra. Aztán kb 1 évig volt hetente 1-2x nullással áttolva, aztán késöbb ráálltam a borotvára is. De semmi komoly háttere nincs a dolognak (skinhead vagy eféle dolgok) csak simán így érzem jól magam.
-
darnellsmith
senior tag
gondoltam megtöröm a "csendet" és mutatok egy képet hogy hogy állok a szakáll növesztéssel, alakul szvsz
[link] -
darnellsmith
senior tag
na mi a helyzet uraim? nagy a pangás, gondolom mindenki a radiátor/cserépkályha/konvektor/tábortűz/gyertya (kinél mi van
) mellett ül és növesztgeti a szőrét
-
darnellsmith
senior tag
gondoltam tolok egy képet a szőrzetemről, de vmiért nem jött össze így inkább nem kisérletezek
-
darnellsmith
senior tag
válasz
philoxenia #307 üzenetére
avagy, mindent a cél érdekébe
-
darnellsmith
senior tag
nekem is egy ideig elég ritka volt, meg nemis túl erős, de aztán idővel megerősödött mondjuk most se vagyok vmi rutinos róka ( 18
). azzal énse értek teljesen egyet hogy minél többször borotválkozol annál erősebben nő, bár lehet van benne vmi. pl nekem sajna a körszakáll nem jön össze mert a szám szélénél két oldalt szinte egyáltalán nem nő a szőr, így marad a kecske szakáll, de ez kárpótól, úgy-ahogy
-
darnellsmith
senior tag
sziasztok
én kb 4 hónapja növesztem a szakállamat az államon ( ill nem növesztem, nő magától)
reggel meg este fürdésnél tusfürdővel megmosom aztán helló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest