- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Azért az autócsere egyre problémásabb lesz. Nekem most 2.5 éves lesz a családi igásló, de esélytelen lenne lecserélni. Egyrészt újonnan csak a Toyota verziójából van belsőégésű motorral szerelt, Peugeot/Citroën/Opel/Fiat verzióban csak elektromos kicsi hatótávval, egyéb korlátokkal. Valaki rendelt egy új Toyotát januárban, rendelésnél idén november-decemberi átvételt ígértek neki, pár napja sírta el magát, amikor közölték, hogy 2023. novemberre van gyártásba állítva, 2024 eleje előtt nem igen kapja meg. És árgarancia már régen nincs. Én most igyekszem úgy vigyázni rá, amennyire csak lehet, mert nem tudom pótolni időben.
-
-
pitiless
senior tag
válasz
AiRLAC #80619 üzenetére
Kicsivel több, mint egy éve van nálam. Amire használom most (torrent néha, a streaming előfizetések mellett nagyon visszaesett), illetve a mobilokról gyűjtöm be a fotókat, illetve a CloudSync van még aktívan használatban (OneDrive, Dropbox és Google Drive). Meg néha melónak ad tesztkörnyezetet (ftp, network share, etc.). Többre most nincs igény, illetve a 220+ azért lenne jó, mert azt hiszem, hogy ott már van docker.
-
pitiless
senior tag
válasz
zsamiatt #80614 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem most teljesen low budget nasom van. Tavaly kaptam egy DS220j-t (új volt, csak a hdd-ket át kellett raknom egy számítógépbe, a vasat megkaptam ajándékba). Egyik barátomtól megvettem 2 db WD RED 3 TB-os lemezt 15e Ft-ért, ezeket beraktam RAID1-be. Hétfőn mondta be az unalmast az egyik lemezt, szereztem hozzá 10k HUF-ért egy jó állapotban lévő használtat. Visszaépítettem a kötetet és megy minden tovább. Így nekem eddig az ismerkedés a Synologyval 25000 Ft-ba került.
DE szeretném megjegyezni, hogy ezt arra szántam, ha már van, ismerkedek (HP microserver gen7 volt előtte TrueNAS-sal) vele. Ha megdöglik megint egy hdd, akkor két újat fog kapni. Semmi olyan nincs rajta, ami ne lenne meg máshol. Viszont megtetszett annyira, hogy esetleg majd vegyek egy nagyobbat. -
pitiless
senior tag
válasz
cucuska79 #79824 üzenetére
Én a hálózati eszközöknek vettem egy NJoy Cadu 600VA/360W-os szünetmentest, de a mai napig nem foglalkoztam vele, hogy a NAS-ra kössem. Ma bekötöttem, hogy egyáltalán működik-e és Generic USB to serial eszközként felismerte. Látja az akku töltöttségét, gondolom jó lesz
.
-
pitiless
senior tag
válasz
Rascally81 #79367 üzenetére
No, ez viszont így érdekes... Mondjuk valószínűleg előbb-utóbb cserélnem kell, mert rendszerint kapok az egyik lemezről riasztásokat, de az extended smart check sem talál semmit.
-
pitiless
senior tag
válasz
Rascally81 #79361 üzenetére
Nekem is 2 ilyen van.
-
pitiless
senior tag
válasz
Rascally81 #79344 üzenetére
Nekem is DS220j van. Már egy torrent letöltés meg tudja akasztani a webes felületét. Ha pedig nagyobb terhelést kap, akkor a network share is gondolkodik. De mivel kaptam, csak hdd-t kellett beleraknom, így együtt tudok vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest