- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok
Adott egy DS218
Két lemez, két kötet.
1 kötet - Rendszer + mappák - és egy két Demo videó. Meg van osztva így látja a TV,amivel a DV tartalmakat le tudom játszani.2. kötet - Semmi extra: két fő mappa : Képek - Videók:
A videók mappában vannak értelemszerűen a fimek de az Istenért sem tudom megosztani , a tv-n nem is látszódik a megosztott mappák között.
Hol lehet a hiba minden engedély ugyanaz. A a belső ip-k ugyanazok.Segítő válaszokat előre is köszönöm
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok...
Adott egy DS218+
2. lemez .. 2 kötet..
Az egyik lemezen a kötet összeomlott, melyet szoftveresen eltávolítottam, majd újra létrehoztam a kötetet,
Eddig minden ok, viszont a fájlkezelőben nem látszik. Hol a hiba?
Már nem emlékszem hogyan hoztam létre.
A lényeg az lenne hogy külön lemez külön kötet, hogy ha ez egyik össze omlik a másik lemez tovább működjön. -
mimic1979
aktív tag
Üdv
Kérdésem a következőképpen hangzik a hozzáértőkhöz:Van valahol egy egyszerű érthető leírás, hogy hogyan tudok távolról FTP kapcsolatot létrehozni Total Commander + DS218+ ?
Videó, esetleg leírás. Ez a böngészőn keresztüli feltöltés eléggé gáz...
Köszönöm
-
mimic1979
aktív tag
Üdv mindenki.
Ma megpróbáltam beállítani további szűröket (Nmag) a DS Stationbe.
Mindig ugyanazt a választ adja.
Az RSS fájl üres vagy érvénytelen.
A kategória szűröt a Finderss- segítségével állítottam be.
Ui.: van két régebben beállított szűröm is erre az oldalra azok hibátlanul működnek?
Valaki?
-
mimic1979
aktív tag
Üdv.
A közelmúltban bekerült még egy merevlemez a DS218+-ba.
Létre hoztam rajta a kötetet, illetve egy mappát: Ebbe a mappába tölt a "N-mag" -ról.
Megcsináltam az nfs megosztást. Működik a Media Playeren, viszont a tv nem látja.
Eddig egy merevlemez volt benne és az eredeti "videó" mappába töltöttem. Mindkét eszköz látta.
Amiért érdekes, hogy a sima egyszerű sorozatokhoz nem sokat ad a hang ezért nem kapcsolunk erősítő stb., hanem simán csak a tv-n kitalloztam és úgy néztük, media player kizárólag 4K-HDR-ben van használva.
Mi lehet a gond? A merevlemez Basicre lett beállítva egy kötet rajta. A tv.: LG B7
Az első lemezt, első kötet továbbra is látható.
-
mimic1979
aktív tag
Üdv.
Tegnap be költözött egy 4TB vinyó a DS218+. Basic-re lett beállítva külön kötetként, a megosztási mappa sikeresen beállítva. Minden úgy működik ahogy kell.
DS-be beállítottam az ideglenes helyként az új tárhelyet, melyre átmásolta a "rejtett" fájlokat.Ezzel nem lehet mit kezdeni hogy ne két helyen legyen tárolva az adat? Egyszer ugyebár van a cél mappa, amit tovább osztok a hálon, illetve van a rejtett rész is. Máris is fele a tárhely mérete.
A tárhelyre vonatkozóan van valami beállítás amivel a legtöbbet ki lehet hozni irás olvasás gyanánt.
Tudom RAID0 , de jelen esetben ez nem megvalósítható.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
gyugyo79 #52139 üzenetére
Akkor ez így nem fog működni?
"*endgame*2160*"
Nem lesz neki elég hogy leszedje automatikusan?
A "Radarr"-t nem ismerem ? Az a Synora telepíthető?
A tesztet elengedem hogy nem jól van beállítva, hiszen az a működését nem befolyásolja a valós szűrésnél, a lényeg maga a szűrő megfelelő kitöltése. (Ha a szűrő rész üres és nem irnánk bele akkor is működne, ha jól értelemeztem"
-
mimic1979
aktív tag
Bocsánat ez lemaradt : Elméletileg akkor ez így működőképes?
-
-
mimic1979
aktív tag
Üdv mindenki
Szeretnék egy kis segítséget DS station-el kapcsolatosan.
Adott a Nmagos oldal. RSS-ben szeretnék beállítani.
Ez alapján (http://finderss.it.cx/#) kiválaszzom HD HUN kategóriát , majd betöltöm. Lehozza a frissitést.
Szeretnék egy szűrőt beállítani aminek még nem tudom hogy miképpen fog kinézni a teljes alakja.
Azt értem hogy * karakterrel lehet helyetesíteni.
A szűrés lényege : Endgame + 2160p
Hogy nézne ki a szűrés:?
Tesztelő cím
Találatok
stb.Ugyebár a kategória előzetesen(HD HU) szűrve van csak itt keresünk, csak azt nem tudom hogyan tudom azt beállítani hogy mindkét "kritériumnak" megfeleljen.
Remélem érthetően írtam le, ha nem akkor elnézést ért.
Ui.Az összefoglalót átolvastam de sajna nem jöttem rá hogy hol a hiba:
-
mimic1979
aktív tag
Üdv. Egy villámkérdésem lenne. Adott egy DS218+
Dowload Station beállításonál , kapcsolatok száma?
Mi az ami egészszégesen jó beállítás lehet. 50-100-200-300?
-
mimic1979
aktív tag
Úgy látom hogy torrentnél a leggyengébb lánc szem jelen pillanatban, a merevlemez. Van amit még érdemes beállítani? Folyamatosan 90% körül van a terheltsége.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
WaterWave #50614 üzenetére
Sajnos nem jutottam előrébb. Beállítottam mindent úgy ahogy levan írva. Eredmény:
NFS - Auto search - Found :192.168.1.79 - ds ip címe
Tovább lépve: látok két fő könyvtárt azaz a Home illetve a Video mappát.
Rákkatintva bármelyikre , nincs tovább lépés azaz a belső mappákat, illetve fájlokat nem érem el, ellenben kapok egy hiba üzenet:"New server error"
Sarkos a dolog mert ugye a sima MKV -t illetve Avit lejátsza a TV belső lejátszója a sima videó megosztás révén , de egy BD -ISO val már nem bír el.
A videó megosztást pedig a media player nem látja.Ötlet? Segítség?
Előre is köszönöm
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Dolphine #50606 üzenetére
Viszont a routert is úgy állítatatnám be ahogy az a nagykönyvben van.
A NASról lehet látni a media playert? Illetve a Routerbe is be lehet lépni? Lényeg hogy nem vagyok otthon ,de be tudok lépni a nas felületére, és átadnám a hozzá értő embernek a Team Viewer belépést.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
somkutimarci #50602 üzenetére
Ugyanaz a mocsok routerem van nekem is
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Dolphine #50599 üzenetére
Szerintem mindkettőt bepipáltam ,azaz biztosan. Tegnap este megpróbáltam egy pár beállítást , de a konkluzió a témákban.
Dowload Station gyanús volt, mivel alig-alig töltött vissza. Routerben a tüzfal beállítása: LOW
A beállításokban bepipáltam , a UPnP, illetve ugyanúgy a routerben is. A port megnyitások között azonnal látszik, és a feltöltés is látványosan javult. Azaz úgy néz ki hogy így működik ,viszont ha biztonságot veszem alapul akkor szerintem nyitott könyv vagyokNFS megosztásban nem látszik semmi, azaz az IP címet látja a media player viszont almappákat egyáltalán nem.
Ha a közelben tudnék valakit aki ebben profi szivesen venném a személyes segítséget is, illetve ha nem az ország másik felén van el a fuvart is biztosítanám számára, azaz elmennék érte és vissza is vinném.
Szóval tanácstalan vagyok.
-
mimic1979
aktív tag
A port megnyitáshoz nem igazán értek. A Modem + a Router mindig is mumus volt az életemben.
Himedia gyári lejátszójába beépítettet megosztást szeretném használni.
https://www.youtube.com/watch?v=sXS3HmuWXkY
Valahogy így néz ki.
Amikor rákattintok a auto keresésre , megtalálja a Nast viszont almapákkat nem látok.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
WaterWave #50593 üzenetére
Bővebben ha lehet, tényleg láma vagyok még a készülékhez, vagyis melyik media servert telepítsem?
A Video Stationnal nem jutottam előrébb.
A DownloadStation kapcsolatosan érdemes valamit beállítani ahhoz teljes sebbeség ki legyen használva a le és feltöltéshez, bár a le sebesség eddig pazar a legmagasabb érték: 89MB/s -
mimic1979
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Még csak 3 napja van meg DS218+ de lenne néhány másnak egyszerűnek tűnő kérdésem.
Beállítottam rajta a netet. A két lehetőség közül az alsó választottam : "PPPoE vagy közvetlen kapcsolat"
Ezen végig futott és ha jól láttam minden olyan portot beállít a routerben amire szükség lehet. Router a telekom által biztosított router, ebbe csatlakozik be az Optikai szál is.
A másik lehetőséggel, sajnos mindig hiba volt a hálozati környezettel. (Ha mégis ez a befutó akkor kérdezném hogy mi lehet a baj)Távolról elérem , a NAST, illetve a TVn már látom a " Video" mappát, ahonnan sikerül is streammelnem filmet.
A rendszer van Himedia Q10 Pro ami viszont csak a készüleket látja , de a belső mappa szerkezetet nem.
Szeretném a Media Playerrel lejátszani a filmeket a NAS-ról mivel a abba Gigabitetes a hálókártya míg a TV(LG B7) -nek csak 100Mbit.
A kérdésem hogy mit kell még beállítanom ahhoz hogy teljes értéküen tudjak tallozni a NAS-ban elhelyezett merevlemezen.
-
mimic1979
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Tegnap vettem egy DS218+, melyhez eddig sok közöm nincs. Az első NAS-som.
Szeretnék kérdezni.
A lánc amibe használom : Telekom Optika ( modem router egyben, ) + Q10 Pro Himedia + LG B7
Torrentre lesz használva:
Mit kell a routerbe beállítani?
Hogyan tudom beállítani a videó megosztást hogy lássa a TV és média player is a NASt
Szeretném ha böngészek és letöltök egy fájlt akkor a NAS meghajtóra mentse pl. a torrent fájt. Egyszerűbb lenne betallózni a letöltő központba.
Kissé felhúzott hogy ennyire bonyolult ez az egész, már majd hogy nem elment ettől a kedvem..
Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Formula-1
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Mass Effect
- Facebook és Messenger
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Goddess of Victory: Nikke
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest