- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Tys
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csatlakozom a 757MB tulajdonos megjegyzéséhez!
A fenti típusú itthoni monitorommal (megboldogult LG 57i utódja, R.I.P.) én is megjártam a feljebb leírt köröket. Az első példányom nekem is moire-tól szenvedett (hullámverés 800×600, 100 Hz-en), és én sem tudtam a menüből megfelelően korrigálni. Az ajánlott 1024×768 nézhetetlenül homályos volt helyenként (fókuszállítás sem segített). Ráadásul 2-3 alkalommal bekapcsolás után zöldes árnyalatban mutatta meg magát...
Körtánc: Samsung Magyarország felé reklamációs levél -> Vigyem vissza kereskedőhöz -> Kereskedő felküldi a kijelölt bp-i szervízbe -> Megállapítják: tényleg igazam van, cserére jogosult -> kb. 3 hét múlva kapom komplett új monitort.
Na, ezen is van default moire, de szerencsére korrigálható. Zöld szín nincs, bár 800×600-on (hogyismondjam) a kép eléggé ''raszteres'', a (régi) munkahelyi 17''-os DTK-hoz nem bír felnőni - pedig az is már 4 éves monitor!
Szóval játékra azért használható, de nem nagy élvezet vele itthon olvasgatni vagy dolgozni. A teszteket olvasgatva döntöttem e mellett, de már úgy érzem, hogy át lettem b@szva - bár mondták nekem, hogy nem lesz jó vége a Samsung választásnak...
Szerencsére a gépidőm nagy részét már egy EIZO FlexScan L557 mellett töltöm.
És ez jó :)))
Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest