- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Speeedfire #183204 üzenetére
Annyira jó, hogy felesleges másokkal kísérletezgetni.
Tapsihapsi az új Seikókhoz és fadobozhoz!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Speeedfire #183188 üzenetére
Kész, ne is keress tovább, hanem írj M1ónak!
-
fagyalllo
őstag
Golden Tuna: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
ates2 #183128 üzenetére
Komoly minőségi ugrás. Nincs vele szervizes tapasztalat, mikor pár hónapja az ui. szerkezettel szerelt órámhoz kíváncsiságból az akkucsere ára iránt érdeklődtem, a márkaszerviz hirtelen árat se tudott mondani. Korábbiakból kiindulva ha nem meríted le és nem áztatod be, hosszú és gondtalan működésre számíthatsz.
Külföldről rendelve, itthon érvényes gari nélkül majdnem féláron megkaphatod. -
fagyalllo
őstag
Eszméletlen gyönyörűszép King Seiko hi-beat kronométer nagyon gyári állapotban: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #183036 üzenetére
Dehogy! Nézd meg az első (második) hsz-t!
-
fagyalllo
őstag
Olcsó Alpinist valakinek?
-
fagyalllo
őstag
válasz
ciryl65 #182803 üzenetére
Ebben a dologban nem tudok nyilatkozni, nem méregetem az óráimat. Amúgy ez a 4R35 werk megvásárolható változata, ugyanaz várható tőle, mint bármelyik 4R-től, ilyen tapasztalatokkal pedig tele a topik.
dik: Nyugalom, a háttérben már dolgozunk a megoldáson. A topik aktív tagjai között felosztottuk az idei év hozzászólásait, ma éjfélig mindenki átnézi a saját adagját és ha talál megválaszolatlan kérdést, a heti szokásos gyűlésen előterjeszti, megvitatjuk, a választ elküldjük Svájcba/Japánba lektorálásra, majd vasárnap reggel hatig posztoljuk. A neked nem válaszoló akkori ügyeletest pedig felnégyeljük.
gipsztigris: Oké, visszaküldöd Németországba, de az órád swiss made, fognak ott találni kvalifikált mestert, aki el tudja végezni a cserét (és ez esetben továbbra is jogosan használható a felirat?), vagy ők is küldik tovább a hegyekbe?
-
fagyalllo
őstag
válasz
thorstrong #182735 üzenetére
Évekkel ezelőtt egy izraeli fazon a nagyon új, fóliás, fehér színűt 5-600$-ért hirdette az ebay-en. Az nyilván nagyon sok, de a helyedben 1-2 külföldi fórumon is megemlíteném...
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #182702 üzenetére
Én a hivatalosan csa Japánban forgalmazott modelleke használom ezt a kifejezést. Ha rákeresel, ezt a típust szinte csak japán eladóknál, illetve csak a japán Seiko honlapon találod meg. Nyilván nincs rá export tilalom, ezért is kapható néhány jdm Seiko hongkongi, szingapúri kereskedőknél, de ezek nem hivatalos forgalmazók és az órák garjegyén is szerepel, hogy csak Japánban érvényes.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #182681 üzenetére
Tudod mikor járt ez valaha is Írországban!
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #182679 üzenetére
Értem ám!
De igen, az, mert csak ott kapható. -
fagyalllo
őstag
Vegyetek JDM solar plastic tunát, sorszámozott, limitált, vámmentes, olcsó: [link]
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Polarstar #182662 üzenetére
Lentebb, ezt nemrég már megbeszéltük!
Hát még milyen jó, főleg dél óta, mikor lecseréltem a gyári stifteket masszív, váll nélküliekre!
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #182632 üzenetére
Én is ezért tartottam meg végül a Merkurt. Nagyon akartam még tavaly is egy kvarc Tunát, de a pénzt meg sajnáltam rá.
Steinhartéktól a vintage vonal tetszik igazán, leginkább egy pepsi GMT-t nem utasítanék vissza.gonzi: emlékszem a sztorira, háromszorosan is gázos! A németek és a magyarok lassúsága, meg hogy egy év alatt nem voltak képesek egy rohadt fotót lecserélni...
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #182620 üzenetére
3. akinek tetszik ugyan 1-2 modell, de leginkább hidegen hagyja a márka, meg amúgy is japánmániás
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #182583 üzenetére
Több mint korrekt, nagyon egyben van az óra. Minden precízen illeszkedik, nincsenek sorják, de határozottak az élek, a lünetta játéka minimális, pontosan bekattan a helyére, a koronazár finoman működik. Kvazy a tok belső kidolgozását is dicsérte, a nyomáspróbát is kiállta. A szíj hasonlít az új Seiko szíjakhoz, puha és rugalmas anyagból készült, kicsit mondjuk lehetne vastagabb, jobban illene az órához. Egyetlen dolog van, amire már előre felhívták a figyelmem és én is tapasztaltam: a gyári stift nagyon nem az igazi, nem ül tökéletesen a helyén és a szíjat megfeszítve kattan, azaz valahogy elmozdul. Nem ugrik ki, de akkor is bizonytalan érzés, érdemes váll nélküli és vastagabb végűre cserélni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #182510 üzenetére
Bezzeg a hamis Fortis lassan három órája fent van és még érdeklődő se akadt!
-
fagyalllo
őstag
válasz
thorstrong #182309 üzenetére
-
-
fagyalllo
őstag
Ezt a G-Shock adaptert és szíjat ismeritek? [link]
Illetve a többi szíjat is érdemes megnézni, a tweed kifejezetten mókás. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tik_Tak #182173 üzenetére
Pont azok a képek és hozzá kapcsolódó szöveg hiányzik, amiből tényleg meg lehetne érteni az óra működését. A rugót és kerekeket még bárki el tudja képzelni, de a horgony, gátkerék és billegő ennél sokkal részletesebb és precízebb magyarázatot igényel.
Lehet hogy a szerző érti a témát, de írni nem tud róla. -
fagyalllo
őstag
Ismeri valaki a legújabb órás blog (ez a neve) elkövetőjét? Finoman szólva nem hiánypótló alkotás.
-
fagyalllo
őstag
válasz
@tco@ #182107 üzenetére
A tömítések időszakos ellenőrzése nem a cseréjüket jelenti, a pár év többszörösét kibírják. Inkább fordítva, kvarcok elemcseréje után javasolt a nyomáspróba, nehogy egy begyűrt tömítés miatt kapjon vizet az óra.
Milyen technikai különlegességet vársz el egy modern kvarctól, amit megkapsz egy hosszú évtizedek óta változatlan, kínaiak által is fillérekből megbízható minőségben legyártható mechanikus szerkezettől?
A kvarcok megjelenésük óta folyamatosan fejlődnek, mára eljutottak oda, hogy képesek meghatározni a pozíciójukat és az ottani pontos időt, mindezt úgy, hogy nem kell naponta-hetente töltőre dugni, szerintem ez a technikai különlegesség. -
fagyalllo
őstag
válasz
minas #182100 üzenetére
Kevés állandó pont van a Seiko modellpalettáján, jönnek-mennek a típuscsaládok, a 5 Sports modellekből évente megjelenik néhány forma, azokon belül szintén néhány színváltozat, 1-2 sikerültebbet hosszabb ideig készítenek, de általában új év, új sorozat. A drágább modellek azért ki szoktak húzni néhány évet, de a japánok képesek utód nélkül kukázni olyan jól sikerült formaterveket, amikből egyes svájci gyártók évtizedekig megélnének. Így legalább van változatosság és nem kell remegve várni az aktuális baselworld-öt, hogy vajon megjelenik-e végre kék számlappal is a 30 éve alig változott forma és kényszeredetten tapsolni a hegyes helyett lekerekített végű mutatónak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #182065 üzenetére
Megértem, tényleg vagány!
intruder77: Ezt szokták csinálni a népszerű modellekkel, az utolsó darabokat mindig jó drágán adják. És el is adják őket.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin #181998 üzenetére
Mert nem kocka G-Shock vagy egyéb japán kacatról kérdezel.
Jomashop: ismerős sokszor vásárolt már tőlük, nincs semmi trükk, kosárba rakod, kiszámolja a postaköltséget, itthon az egészre fizetsz vámáfát és az lesz a végösszeg. Gari csak náluk érvényesíthető, oda kell visszaküldeni, ha valami baj van. -
fagyalllo
őstag
válasz
PeterPH #181994 üzenetére
Ha megnézed a német és ír leírását, kiderül hogy ugyanazon cég különböző regisztrációja, azaz az eladó megegyezik, bármelyiktől is rendeled. Vásároltam már tőle, holland postával küldik Hollandiából (hogy oda hogy jut be, az nem a mi dolgunk
), azaz vámmentes. Bátran megveheted, új, eredeti órát fogsz kapni komplett tartozékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest