- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #24052 üzenetére
Jól döntöttél amikor a Fortist megvetted, most, hogy lemondtál az eladásáról szerintem még jobban döntöttél. Gratula!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #24032 üzenetére
Én is a 116610-re vágyom,de a lényegesen olcsóbb szerviz költségek miatt a Tudor Black Bay-t választom.
-
-
Wg5113
aktív tag
Valami megint történt Nostromo73 árulja a vaterán a Fortist és nem is drága.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #23818 üzenetére
Szép óra kézen nem tűnik nagynak,viszont a koronája rendszerint elromlik.Külföldi fórumokon olvastam és a Tag nem lépett semmit.Nekem is tetszik,de az árán kívül ez a hiba komoly hátrány.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #23640 üzenetére
A Mido sem volt rossz,de ez sokkal szebb és pont úgy néz ki mint ahogy egy órának kell. Gratulálok,legyen sok örömöd benne!
-
Wg5113
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
Pedig a két óra szerintem eltérő stilus.Az Orient nekem szebb a Seiko erössebb,jobb tok és csat és ha még a7s 36 -os szerkezettel van nem kell sürün perceket tekergetni és a 6r15 a 7s-nél is többet nyújt.Az áremeléstől függetlenül nekem a Seikok pillanatnyilag jobbnak tünnek és ha olyan helyen veszed , akkor club tag lehetsz ami jár anyagi és egyéb elönyökkel.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
robcsi30 #22849 üzenetére
Végül a kék SNZH53K1-et választottam #22582.Pár nappal előtte vettem egy barna SNZJ05K1-et #22437 ezt nehezebben olvastam le,de gyönyörű ez is.Még az SKX007K2-ön is gondolkoztam,de az csak Fehér úrnál találtam.A monster kicsit más elötte érdemes élőben megnézni a jelölteket. Itt a fórumon már van akinek monstere van.Magam részéről kellemesen csalódtam aSeikoban,nem nagyon találok negatív dolgokat nála, nekem bejön.
-
Wg5113
aktív tag
Hát igen szerettem volna egy kéket a Makoból és egy fekete Seikót.Az emelés engem is bosszantott, hiszen kb. két hete rákérdeztem a boltban és mondták,hogy az kizárt.Ezért inkább megvettem a Seikot kékben, nem sokkal drágábban és szakszervizben.Több mint 20% engedménnyel és Makoról lemondtam.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Empsepo #22594 üzenetére
A szerkezet ugyanaz a másik nagyon pontos volt napi 1s sem volt.Szerettem volna mindig egy barna órát és ez volt a döntő szempont.Nekem is tetszett, írtam is, hogy örülök neki, de általában, így vásárláskor is szemből nézem az órákat.Vezetés közben viszont a koronával szemközti oldal látszik és onnan nézve 3 színű és a forma sem tetszett,a lünettája állandóan elforgott,mert nem racsnis.Nem minden fényviszony mellett tudtam könnyen leolvasni az időt.Szeretem az egyszerűbb számlapokat ez kicsit zsufi nem tudtam megszokni.Most a Bajcsy Seiko boltban van bizományban (56000Ft) ,itt vettem mindkettőt.Hát ennyi ezért írtam, hogy megmosolyogtok.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
rajnamik #22445 üzenetére
Én is néztem,benne volt az utolsó négyben amiből döntöttem.Ez hasonlít az omega seamaster-jére,a csatja meg a Rolex jubileére.Hivatalos seiko kereskedőnél más kinézetű a csat. ez érdekes,de lehet,hogy a szerkezetben is két kővel több van.Ez is egy remek óra,biztos sok örömöd lelnéd a viselésében.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Empsepo #22442 üzenetére
Köszönöm.Talán annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy megértem az érdeklődök nagymérvű tanácstalanságát óra vásárlásnál.Én is legalább 5-600 db seikoból választottam.Hatalmas választék van szinte már túlzás.Aki semmit sem konyit hozzá annak szinte megoldhatatlan,hiszen a külső alapján szinte biztos,hogy nem a számára megfelelőt veszi meg.Ezen a topicon mindenki kap segítséget,ezért örülök,hogy rátaláltam.
-
Wg5113
aktív tag
Az Orient szerkezetét nem ismerem,de itt is olvastam,hogy egész pontosak. A seiko-ban 7S36-os van ez 23 köves ,az egyik plusz kő a gátszerkezetnél van.Kérdeztem a szervizükben,de a mester azt mondta max. napi 10 mp.tud.Azért Seiko kicsit jobban tetszik.
Ezért érdeklődtem tőletek . -
Wg5113
aktív tag
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek melyik a jobb vétel főleg műszaki szempontból ami a beszabályozhatóság szempontjából is érdekelne.Akinek van tapasztalata azt is kérném írja meg.Az egyik fekete,vagy kék mako a másik SEIKO SNZJ 09K1 ez barna,de tetszik a fekete is.Mindkét órát megnéztem élőben tetszenek.Ja a mako az új tipus lenne.Köszönöm!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #21232 üzenetére
A plexivel semmi gondod nem lesz.Én egy évig hordtam minden nap plexis órát és élveztem a zafirnál láthatóan szebb fényeit.Kisebb (hajszál) karcokat pár perc alatt ki lehet szedni belőle.Mivel tudod, hogy sérülékeny ösztönösen jobban figyelsz az órádra.Én maradnék a plexinél.Gyönyörű óra gratulálok hozzá.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vj.kilkenny #20431 üzenetére
Mivel jóval ára alatt adtad el és nem biztos,hogy már eladáskor is hibás volt a koronazár,ezért én max. a javítási költség felét állnám.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #20148 üzenetére
A szerkezet szerintem is 2836. Jó órák,csak nálunk nem ismerik,ezért,ha később el szeretnéd adni nehéz lesz. Nagyon sok szép órájuk van, ez is az.Mondjuk magát a szerkezetet sok órás tudja szervizelni, nem csak WDL.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Mariner #20088 üzenetére
Uaz-zal szembe nem sok terepjárónak nincs esélye én is többször tapasztaltam kiváló tulajdonságait a dagonyában.Igazad van az Uaz sárban verhetetlen,de egy terepjárónak minden körülmények között helyt kell állnia.Ahogy nincs olyan óra amely minden szempontból tökéletes,így a G-Merci sem az.Egyébként én csak nem találtam a G-Schok és a G-Merci közötti összehasonlítást,ami végül-is részben helytálló.Egyébként lehet,hogy sok lesz az OFF-ból.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Zozzer888 #20080 üzenetére
Érdekes a dolog olyan szempontból is,hogy nem szép és drága,mégis komoly vásárló közönsége van.A Gschok valóban jó játszós óra. Ettöl függetlenül a fröccsöntött műanyag torony kifejezésen jót nevettem.A Vaterás meg valószínűleg nem eredeti,soha nem venném meg,inkább legyen kicsit drágább.
-
Wg5113
aktív tag
A mai helyzetemet figyelembe véve nekem sem lesz soha 16610-em.Viszont sokkal kevesebb pénzből is tudok nekem tetszőt venni.Felmerült itt közben,hogy ki hova akar tartozni.Én egyszerűen csak magamnak választok órát és nem számít semmi más.Senkit sem ítélek meg az órájáról(hacsak nem hamisítvány). A mechanikus órákat szeretem,ahogy mondani szoktam:csak velük lehet együtt élni a többit elég hordani.
-
Wg5113
aktív tag
Szépek a belinkelt vekkerek,de csak hasonlítanak a Subra és csak látszatra közelitik meg.Na engem ez zavar a dologban,ha nem is hamisítványok mégsem az.A 2824 nekem is kedvenc szerkezetem de messze nem 3135-ös.Ezt ha nem tudnám az órákról lehet nekem is jó lenne egy klon.Tiszteletben tartom a véleményedet és pont az jó,hogy nem vagyunk egyformák.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
yodamastah #19473 üzenetére
+1
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Hankuk Taja #19350 üzenetére
Órákból nem nagyon lehet megélni manapság,de szeretni lehet őket.Lacinak is van másik munkája ezen kívül.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #19276 üzenetére
Tavaly év végén én is majdnem elcsábultam kettő is nagyon vonzott többször is visszamentem megnézni,felpróbálni,de inkább értéktartobbat próbáltam választani és a kolléga ezt ki is emelte.Ezért írtam csak az Omega Neki talán jobb lenne.de a Commander nekem is jobban tetszik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #19271 üzenetére
A Mido nálunk nem nagyon ismert,ezért nem értéktartó,csak az órát szeretők ismerik, pedig sok szép és jó termékük van és nem ritka a certifikált Mido.
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #18597 üzenetére
A cornavin órára sokan nosztalgiával gondolnak,komoly darabnak számított annak idején,de csak nálunk.Nem is tudtam,hogy wostok motor is ketyegtette.A börzéken tényleg van minden,de amik Téged érdekelnek azok is vannak külömböző minőségben,állapotban.Egyszer rá lehet szánni időt és pénzt ,de most, hogy egyszerre két helyen lesz egyik sem lesz az igazi.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #18591 üzenetére
Ha belefér mindkettőre de van még valami órakiállítás is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
blt.62 #18577 üzenetére
Elnézést,de erröl egyedül az óra nem jut eszembe,más szempontból nézve érdekes,de nem feltétlenül hasznos.
Dzsana.
Régen azért szép órák készültek jó izléssel szemezgetsz köztük.Szerintem is jó befektetés és jó érzés gyönyörködni bennük.Kiváncsian várom az elkészültüket.Grat. -
Wg5113
aktív tag
Jaj!Svájci órák index fórum:Mosanke 14622!!!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
[Anduriel] #17255 üzenetére
Igen volt egy sokszor visszatérő illető több nick névvel.Már egy jó ideje nem jelentkezett és egész más típusú modora és témái voltak.Ne legyen igazad.
-
Wg5113
aktív tag
Én ezt találtam,igaz a fiókban nem fért el.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #17183 üzenetére
A Tissot minden negativ él nélkül ehhez képest nem össze hasonlítható, szerintem.A 34 mm teljesen vállalható méret nem minden a divat és nem biztos,hogy a csuklókon tullogó tokokat felváltják a jól bevált méretek.Az emberek ízlése különböző és ez természetes.Nekem mindkettő tetszik csak más szempontok alapján.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Misi1979 #17121 üzenetére
Nekem szerencsém volt vele,mert frissen volt szervizelve.Az ismerősi körömben azt hitték elromlott bennem valami, mert amíg nem adtam el több mint egy évig csak Őt hordtam minden nap.A Park óra tényleg jópofa és főleg egyedi és ritka.Aki meg óra bolond annak úgysem lehet elég órája soha.Rolex,mi más.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Misi1979 #16002 üzenetére
Megértelek, nekem is remegett a kezem amikor először felvettem.Az óra olyan esztétikus,arányos,csillogó plexi,hogy (egy évig csak ezt hordtam)hogy hosszú idő után is mindig nézegettem mintha csak most vettem volna.Nagyon precízen beálllítható a kézméretre a csatja és csak úgy simul a csuklódon. Az átmérője nem a mai kissé túlzott
méretű,de,ha felvetted meglátod nem nagy nem kicsi,pont oké.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó KTM női bicaj!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest