- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #99403 üzenetére
Visszaírok, ha nem kell a pénzem, viszem máshová és különben is
-
fagyalllo
őstag
Hát nem egy 55 dolláros Seiko 5-öt vámolnak meg a sok közül? De.
Ebay-ről, SG posta, doboz nélkül. -
fagyalllo
őstag
Az OC-108 így a szép, hogy már nem kapható és sokan vágyakoznak rá
A Casio szerintem egyre feljebb akarja tolni az Oceanus márkanevet, nagyon olcsó órákra (amikből Timecenternél még maradt pár hírmondó) már nem írják rá a nevet, az S100-at is épp csak megemlítik a lap alján és nem is mutatnak be ennyire egyszerű új modelleket. Ez a legújabb: CACHALOTBullheadet viszont tényleg gyárthatna többet a Seiko és Citizen is. Néhány kvarc, az elérhetetlen Izul és a szintén drága és limitált Eco-Drive, mind kifutott. Hiába megosztó forma, tuti nem maradna a nyakukon.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #99350 üzenetére
Csak ha valahol felbukkan egy használt példán. Túl szép hogy igaz legyen
-
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru #99347 üzenetére
Én pár napja erre...
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #99315 üzenetére
Többes szám? Mennyi, milyen?
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #99215 üzenetére
Szerintem meg divatmárka, azok csinálnak ilyen aranyozott bizsukat.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99192 üzenetére
4-500 USD körül kb., olcsóbb helyeken akár 4 alá is lemegy
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
Rocsesz79 #99181 üzenetére
Nem mák, azzal nincs gond, a dilemmát ez okozza: "We do not ship these following range of Seiko collections to EU countries: Grand Seiko, Astron, Velatura, Premier, Sportura, Ananta"
Ra3: épp ma nézegettem közelebbről ezt a Citizent, ebben már az újabb, 9000-es werk van, finom darab lehet, a számlap pedig nagyon részletgazdag.
-
fagyalllo
őstag
Még néhány skywatches újdonság: Kapható a Sportura Kinetic GMT sorozat három új tagja: SUN025, 026, 028
Valaki igazán tehetne egy próbát, hogy rá lehet-e őket beszélni a postázásra, egy fehérre befizetnék
-
fagyalllo
őstag
válasz
kiribati75 #99160 üzenetére
Nem tudom mennyire tartós, nem volt még ilyen bevonatos órám. Ha vigyázol rá, sokáig szép marad, egy későbbi polírozást már nem biztos hogy kibír.
Ha tetszik a stílus, ettől időlegesen átcsoportosul a véred:
Seiko Rally a sorozat neve, készült belőle modern kiadás is, egy kis összefoglaló: [link]
vadászcsiga: E975 és Chrome döccenés nélkül viszi
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20 #99079 üzenetére
Ez egy évek óta nem frissült honlap.
-
fagyalllo
őstag
válasz
JackFeryll #98994 üzenetére
A tok minőségéről szerintem itt senkinek sincs személyes tapasztalata, külföldi cikkekben dicsérik.
A Miyota werket zsigerből alacsonyabb rendűnek tekinted bármelyik swiss made-nél pusztán a származása miatt, ettől meg se próbállak eltántorítani
A dizájn szerintem a szokásos baltával faragott diver, vagy klasszikus ikont másoló átlagból szépen kiemelkedik, láthatóan egy benzinvérű lelkes autóbuzi rajzolta őket.
Az ár magasabb az átlagnál, de nem nagyságrendekkel, inkább csak a kategória felsőbb régiója. -
fagyalllo
őstag
válasz
kiribati75 #98993 üzenetére
Például egy gyönyörű Citizent: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
JackFeryll #98987 üzenetére
Hol a határ divatcég és microbrand között?
-
fagyalllo
őstag
válasz
kiribati75 #98986 üzenetére
Időben vettük, azóta sincs készleten.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98739 üzenetére
A forint erősödött, de ki tudja... Nagyon sokat nem igen fog változni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #98711 üzenetére
Tényleg nem létszükséglet, de marha látványos tud lenni egy jó erős festék. Ha az SKX-et napfényről árnyékba viszed, már akkor milyen szépen világít, ez a lényeg.
Real_Necro: gondoltam, főleg neki szólt.
Az SRP153-on elég nagy felületen van, szépen fog világítani.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98705 üzenetére
2.: Van különbség, például az NP4020 a Seiko búvárokhoz képest alig pislákol, azt is rövidebb ideig. A BM8476 már látványosabb és erősebb, de még mindig elmarad.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #98693 üzenetére
Például ezekben volt:
És kvarc kronográfokban is előfordul Seiko 7T62.
-
fagyalllo
őstag
Kb. mint az SKX. Ezen jobban tetszik a lünetta kattanása és a számlap tényleg nagyon látványos, a werk koronáról is húzható. A felnit pedig amúgy se látod a kormány mögül...
A számlap ám nem fehér, talán nagyon szélsőséges esetben tűnhet fehérnek, amúgy nagyon világos rikító zöldes-sárgás-
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #98620 üzenetére
Mostál már kezet a Steinhartodban, vagy leveszed előtte?
Thomas: van feketében, kétféle vassal is. Bár ez csak aszfaltbúvár.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Magnum_ #98599 üzenetére
Citizen NY2300 koronával együtt 41mm, kb. Seiko SKX013 méret
fehér felirat, fekete számlap
arany felirat, kék számlap -
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru #98551 üzenetére
Csodálkoztam is, ennél jóval nagyobb dögöt vettél...
-
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru #98547 üzenetére
Dehogy kezdené, ennél nagyobb és sarkosabb koronával szerelt órám is van, sose éreztem kényelmetlennek, bántónak.
A zsákutcát mire érted? -
fagyalllo
őstag
Múltkor keresett valaki ilyen Parnist, éppen fut egy aukció.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98509 üzenetére
Sky SRP153J $210
Seiya SARZ005 $178,6+27% áfaSARZ, SARB, SARX stb. típusszámot általában a JDM modelleknek kapják, arra értettem hogy még japánabb.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98507 üzenetére
Igen, azért írtam hogy valamivel drágább. Az ebayről nyugodtan megveheted, nagyon jók az értékelései, én is rendeltem már tőle.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98501 üzenetére
Létezik, de nem nagyon kapható. Viszont van belőle még japánabb verzió alig drágábban és jóval gyorsabban megérkezik: [link]
-
fagyalllo
őstag
Hamarosan lesz két új, egyedi Seiko 5 órám egy készülő átalakítás "melléktermékeként". Osztottam, szoroztam és arra jutottam, leggazdaságosabb ha új donorokból szerzem be a szükséges alkatrészeket, a maradékból összerakott szintén egyedi órákat pedig eladom.
A két donor:Az új órába kerül: arany számlap, ezüst mutatók, fekete dátumtárcsák.
Átalakításból jön: fehér dátumtárcsák, SKX009 számlap és mutatók.
Ha valakinek kell az egyik/másik óra, keressen meg privátban és az elképzelése szerint építjük össze az alkatrészekből. -
fagyalllo
őstag
válasz
krisztian7 #98426 üzenetére
Akkor maradj a Bambinál, hibátlan óra. Arra figyelj, hogy a fültávolsága a viszonylag ritkább 21mm, jóval kisebb választék hozzá szíjakból.
-
fagyalllo
őstag
válasz
krisztian7 #98416 üzenetére
Az Citizen külföldről rendelve pont belefér a keretbe, itthon nem is forgalmazták: [link]
A zafír üvegben emelkedik az Orientek felé, szépen dekorált szerkezet, a Bambinónál nagyobb óra. -
fagyalllo
őstag
A tokiói olimpia alkalmából készített az Orient egy sorozatot az évszámnak megfelelő (persze jórészt csak dekoráció) kőszámmal.
Orient Grand Prix 64:Több kép: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
CoolBoy323 #98312 üzenetére
Nem véletlenül nem lehet már emberi áron beszerezni.
A nembúvár tesója viszont még kapható, hamarosan érkezik is egy kollégának. -
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #98289 üzenetére
Magamra értettem, ott vagyok a háttérben
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #98282 üzenetére
A szabadon forgó korona teljesen normális jelenség. Legközelebb szólj fotózás előtt, legalább egy zakót felkaptam volna...!
teratti: ráadásul a vaterás is külföldről rendeli és a dfi-n jelenleg elfogyott
-
fagyalllo
őstag
válasz
epinephrin #98272 üzenetére
Az 5-ösök nem igazi búvárok, csak WR100 és nincs koronazár, viszont nagyobbak az SRP3xx Monstereknél.
-
fagyalllo
őstag
válasz
runner 125 #98246 üzenetére
Miért csak egy óra van a listádon?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20 #98221 üzenetére
A svájci minőséget meg kell fizetni!
Ez már olyasmi lehet, amit Misi1979 említett. Nekem még ez is sok, maradok az Unitas beépítésnél, hamarosan készül egy ilyen tokban, barnás számlappal. -
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20 #98082 üzenetére
Ha tényleg "valami japán automata" lenne, ilyen áron hosszabb sorok állnának az üzletek előtt mint az új iSomething megjelenésekor!
Te a Mriya kronóra gondolsz, abba került NE88 szerkezet és jóval többért adják, ebben egy Miyota 6S30 kvarc ketyeg. -
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #98010 üzenetére
A tavalyi modell árából és a 300 darabra limitált szériából kiindulva mocsok drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest