- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #210397 üzenetére
Ami nekem google-keresés nélkül is szemet szúrt, az a nagy 12-es jobb oldalán az első pici index, ami elsőre csak azért zavart, mert emiatt nem szimmetrikus, de rákeresve, az eredetin nincs ott. A másik pedig a csálé indexek a lünettán. Illetve a google képek alapján a betűtípus sem 100%-os. De reménykedni azért lehet. Azért ha a családban bárkinek lenne milliós órája, arról valószínűleg tudnék.
-
titán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Empsepo #210338 üzenetére
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik.
Én is erre gondoltam, hogy 64-es lehet, de aztán kitudja. Ma voltam a Westendben a TUTU óra szalonban és rakattam rá egy modern sötétkék-sárga csíkos textil szíjjat átmenetileg, szerintem iszonyatosan jól néz ki. És ami a legdurvább, hogy 2000 Ft volt. Nem hittem el. Ott a srácok is meglepődtek, hogy ez egy régi DOXA és hogy kb újszerű az állapota. Aztán egyik srác mondta, hogy ez automata óra is, meg felhúzós is, amit meg én nem tudtam, de rajta van a számlapon
Mondott valami évszámot, hogy kb mikori lehet mert, hogy akkor jelentek meg az automata Doxák és hogy szerinte nem lehet 1964-es, hanem fiatalabb. De hogy melyik szám mit jelent azt nem tudják. De mondták, hogy vigyem az Astoriánál lévő óra szervízbe ellenőrzésre és karbantartásra és akkor ott pontosan megmondják, hogy mikori lehet.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
sózópityu
újonc
Sziasztok kedves Fórumtársak!
Casio GW 9400 Rangeman órához (3410 a szerkezet száma) kellene magyar nyelvű használati utasítás.
Tudna esetleg valaki segíteni...?
Nagyon szépen köszönöm előre is!:-)
-
ataritos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Orient UNG2001F típusú órám, ami már 3x-4x járt szervízben, mert néha gondol egyet és megáll, aztán esetleg újraindul, és minden szervízelés után néhány hónapot tud csak ilyen gondok nélkül produkálni.
Ismertek olyan óra szervízt ahová érdemes elvinni és a quartz szerkezetét ki tudnák cserélni?
Ez a típus oldala: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
Ezvótmá'? 300 ajró minus alku
Van jópár más színben is.
[link][ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata ETA 2892-2 szerkezet Dubois Depraz 2073 chronograph modullal szerelt órában? Köszönöm!
"there are more jacks then one at the fair..."
-
fagyalllo
őstag
válasz ataritos #210414 üzenetére
Az Orient Seiko kvarc szerkezeteket használ, ebben egy 7N32 ketyeg. Illetve van Hattori néven katalógusból megvásárolható változata is, ebay-en és egy csomó helyen kapható, kicsit guglizni kell, hogy pontosan melyik is kell neked. A cserét pedig bármelyik órás meg tudja csinálni. Ez a legolcsóbb megoldás, vagy vidd be a Seiko márkaszervizbe, egy kérdést megér.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz petipetya #210424 üzenetére
Kickstarteres. Ha megjön - elmondom. Illetve majd a Kronométer elmeséli.
Mikor év elején láttam a terveket, ez a szépen kivitelezett számlap levett a lábamról. És nem fújjozok, hogy kvarc.
Ez is olyan svédes dolog.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
T0mcs
tag
Fura ez a sok színes 5 ös
Kitalálták hogy majd ők modolják... -
BluEyes
őstag
válasz Mr.Grincs #210406 üzenetére
A "by Syncron" felirat a csoport 1968 végi megalakulása után került a számlapokra, tehát tuti nem 64-es az órád. Valamikor 1969-79 között készült (tippem szerint 70' évek első fele). [link]
Mindenképp szervízeltesd le, mielőtt munkára fogod.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Csari93
aktív tag
Aki áldozna egy nagy és masszív búvárra: Gruppo Gamma Divemaster II preorder
Eta, Kerámia, héliumszelep, meg a kötelezőek.
Szerk: Képek kiszedtem mert óriási volt.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Deskdiver
senior tag
válasz Tsebacsi #210437 üzenetére
Ollech & Wajs P-104.
39.5mm, ETA 2824, domború zafír, 300m, 1095 CHF és azt állítják 90%-ban Svájcban készül.
Az a gáz ,hogy egy óra múlva indulok Zürichbe. Asszem odaadom azasszonynak a bankkártyámat és megkérem ,hogy akkor se adja vissza ha már zokogok.[ Szerkesztve ]
-
ataritos
csendes tag
válasz fagyalllo #210417 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat fagyalllo, @mriya@ és dzsi23.
Most, hogy már tudom mit kell keresni (7N32) el tudok indulni a megoldás felé.
Azért foglalkozok ezzel az órával, mert szerintem:
-szép és egyedi a számlap rajzolata (percek kiemelve, órák kicsik, jól olvasható)
-teljesen "matt" nincs polírozva, nem csillog sehol
-kényelmes, eltalált méret, jó arányokEzért akár még 10e Ft-ot is megér nekem, ha működik és mutatja nekem az időt.
-
Spet
addikt
válasz T0mcs #210447 üzenetére
Olyan elmeállapot, amelyben újra és újra jelentkező kellemetlen képzetek vagy gondolatok (kényszergondolatok) mellett állandóan újra jelentkező késztetések vagy cselekedetek (kényszercselekedetek) vannak jelen.
via wiki
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok