- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sózópityu
újonc
válasz csabulaxi #210749 üzenetére
Igen, a gyári netes, meg egyéb katalógus ismertető képeken direkt nem szokott lenni semmi azonosító, de ami forgalomba kerül az (elméletileg) mind szigorúan visszakereshetőnek kellene lenni. Ezért számozott.
Látod, még az eredeti alkatrészeket is gyakorlatilag nyilván tartják valahol! -
dzsi23
addikt
válasz sózópityu #210744 üzenetére
Ez a kód teljesen egyedi minden darab esetén? Csak mert ha egyértelműen beazonosítja, akkor lopott áru esetén jó eséllyel eltávolíthatják, vagy ha a gyárból csempészik ki, akkor talán érdemes még azelőtt megtenni, mielőtt rákerülne a kód, mert úgy kevésbé feltűnő a hiány, ha nem szakad meg a sor.
A bolti képeken meg általában szándékosan nincs kód. Szerk.: Ja, ezt már te is leírtad közben.[ Szerkesztve ]
-
sózópityu
újonc
válasz dzsi23 #210753 üzenetére
Ez egy összetett kód, az eleje beazonosítja, h földrajzilag melyik gyárban készült az óra a világon, a második rész pedig napra pontosan, h melyik évben az év hanyadik napján készítették.
Természetesen ez nem egyedi ismertető szám, mert aznap valószínűleg sok ilyen jön le a gyárból.
-
dzsi23
addikt
válasz sózópityu #210754 üzenetére
Ez esetben lopás esetén nincs értelme eltávolítani (hacsak nem tudja az illető, hogy nem egyedi a kód). Gyárból viszont kicsempészhették, és ott már van értelme, mert ha a kód alapján tudják, melyik nap tűnt el, akkor könnyebb megtalálni a kamera felvételen. Bár ahhoz a gyártónak is tudnia kellene, hogy a tolvaj árulja, mert simán lehet bolti vásárlás is. Na mindegy, inkább a funkciókat ellenőrizd, ahogy fagyalllo javasolta, a kóddal meg ne foglalkozz. Max. eladásnál okozhat gondot a hiánya, de ha nem adod el, akkor nincs probléma.
-
Szulita28
senior tag
válasz KelemenUhr #210742 üzenetére
Jelen
Örülök, h ennyire bejöttKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Fem szijas noi karorat keresnek,vilagos szinben, 25-30 korul.
Mutatos kivitelt.
Mi ajanlott?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #210769 üzenetére
A Citizenen elég hülyén vannak megfestve a számok.
Olyanok, mintha "szellemképesek" lennének. 🤔Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
MCGaiwer
addikt
sikerült egy seiko SARB033-ből konkrétan kitépni a koronát felhúzótengellyel együtt (beleakadt valamibe). mindenképpen viszem szervizbe, de mivel ilyennel még nem volt dolgom, szeretném tudni, mennyire parás ez a helyzet?
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
squir
aktív tag
Rákaptam a gumiszíjakra
Továbbra is a Borealis a nyerő, második helyen a Seiko, az Obris Morgan jelentősen lemaradva.
MCGaiwer: nem jó, de nem is tragikus...
Javítható a dolog (volt már ilyen a világtörténelemben), de azt úgy is csak a felnyitás után tudja megmondani az órás, hogy kell-e cserélni valamit és mennyiért (persze, ha eltörött/görbült a felhúzótengely, az értelemszerűen csere)[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz BloodRay #210773 üzenetére
44mm az átmérő, 50mm lug-to-lug., 13mm vastag.
Nekem olyan 17,5-18cm-es csuklóm van, egyáltalán nem nagy rajta (élőben inkább zömökebb az óra)
A Sarkcsillagsport.hu-nál érdemes körülnézni, le van akciózva (elég rendesen) jó néhány Suunto óra.
Úgy láttam volt náluk egy Elementum is, akcióban 64.000 HUF áronFall-N a Seiko szíja alá rendesen be tud izzadni melegben az ember keze, de cserébe az a legpuhább, annyira nem zavaró.
Az Obris, de főleg a Borealis alá viszont egyáltalán nem izzadsz be, tele vannak kivágásokkal, szellőzik rendesenCsigusz 1: jól is mutat vele! Érdemes kipróbálni tőlük a kaucsuk-bőr/carbon Robby szíjakat is. Én egy Omega Seamaster GMT-vel használtam, nagyon bejött (nem vékony szíjak, vastagabb tokos órákhoz való. Pl a Breitling Aerospace-re nem tudom rátenni, mert felér a lünettáig)
[ Szerkesztve ]
-
marikaneni90
friss újonc
Kedves mindenki,
Egy alternatív megoldással kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni. Egy ismerősömön megláttam és nagyon megtetszett az alábbi Tommy Hilfiger Harrison 1790874 óra (sárga arany tok fehér számlap) és e helyett szeretnék valami alternatívát találni.
Az oka, hogy nem szeretnék pont ugyanolyat, valamint a designer órák minőségéről sok helyen olvastam kellemetlen tapasztalatokat.
Eddig a Seiko spc 088 az egyetlen alternatíva amit találtam, ezért szeretnék segítséget kérni mivel nem ismerem annyira a piacot. -
-
squir
aktív tag
válasz BloodRay #210781 üzenetére
Igazán nem akarok rohadék lenni, de egy telefont lehet megér... a honlapon én sem láttam, a boltban a vitrinben viszont igen...
xXxian: 38.000 HUF a gyári acél szíj az Elementum szériához (megjegyzem lehet kapni 58-ért is, ha valaki nagyon annyiért szeretné megvenni...)
Djeperto: nincs nagy különbség a Borealis és az Isofrane között minőségben... árban annál inkább! Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni (Isofrane esetében azt lehet mondani, hogy a marketing a sokkal jobb...)
És persze KÉPET!!!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz marikaneni90 #210779 üzenetére
A hír igaz. Sok márka csapnivaló, ügyfél lehúzó minőséget produkál.
A Seikóval nem fogsz mellényúlni, mert tisztes iparos munka. Ja, és van teljesen normális hazai szervíz is.
Tedd mellé az Orientet is, mint körbepislantási opció és ha sokkal tovább keresel, akkor a gugli (vagy a Duckduckgo.com kereső ha nem akarsz egy fél életen keresztól gugli ajánlásokat olvasgatni erről) segít, ha neki megadod a Gold case + white dial + quartz chronograph opciót.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tag
válasz xXxian #210777 üzenetére
Jah A legolcsóbban most itt is 104e Ft
de egy telefont természetesen megér.squir: nemsokára jön a kép
ha ez az eredeti LumiNOX nátó nem jönne be, bepróbálok egy Borealist
...mivel az eredeti gyári 4mm vastag bőr BETÖRHETETTLEN és sem nyáron sem vízben nem is akarom használni.... pedig ez a játszós órám[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
nagyúr
válasz marikaneni90 #210779 üzenetére
Marika néni! Nézd mit találtam neked a Cseh tesóktól!
És itt is lehet magyar forinttal fizetni. Még.....
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Szulita28
senior tag
válasz djeperto #210780 üzenetére
Én még megnézném a helyedben a Crafter Bluet is. Borealisnál jóval drágább, de Isofrane-nél még mindig sokkal olcsóbb. Nekem pl. megérte a felárat a B-hoz képest, mert annyival sztem jobb is.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz MCGaiwer #210791 üzenetére
Ha szerencséd van, csak egy tengelyt tettél tönkre, az meg filléres tétel. Nyilván szervizben, számlával, munkával pár ezres. A következő lépcső, hogy szétugrott pár alkatrész odabent, de nem sérült. Szétszed, összerak, örül. Aztán jön az hogy kell alkatrész, az kb. 4-5000 / darab. Ha nagy a baj, két - három db-ot kell cserélni. Gazdasági totálkár nem lesz, ne aggódj.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
nagyúr
válasz marikaneni90 #210790 üzenetére
[link] Prim Master-D, 105 pénz. Ki tudod választani, hogy legyen magyar forint.
Olyan szíjjat választasz hozzá, amit akarsz.De egyszerűbb, ha nem tetszik a gyári - kicseréled valami hazai gyártósra.
-
nagyúr
válasz marikaneni90 #210797 üzenetére
Szerintem el fogod felejteni thomikát.
Kismillió fasza mikrogyártó van. Tusenö - Göteborg pl,,, de tényleg te döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok