- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyennincs
tag
Valóban nem szervizel Magyarországon senki Bulova automatát?
(Csak ha itthon veszem meg) -
alphaville
aktív tag
-
Sn4k388
tag
Sziasztok Nyíregyházán keresek bárkit aki betud szabályozni egy Orient női automata órát. Stabilan 25-35 másodpercet siet naponta az öszes órást felkerestem mind elhajtott
-
fagyalllo
őstag
válasz ilyennincs #203352 üzenetére
Illetve a márkaszerviz nem vállalja a javítást.
Amúgy bármelyik jobb óráshoz viheted, nincs saját szerkezetük, ETA/Sellita, vagy Miyota lesz benne.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
válasz KelemenUhr #203359 üzenetére
Jó lett. Jól áll neki. Ez nem stiftes csat ugye, bele kellett varrni?
(#203357) @mriya@ Akkor a gyűrűk ura.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Deskdiver #203360 üzenetére
Igen, dilemma is volt, hogy ez vagy sem, mert volt már rajtam ilyen és egy kicsit kevésbé kényelmes, meg jobban eláll, mint egy íves kialakítású csat, de végül úgy voltam vele, hogy ezzel autentikusabb ez a stílus és végül örülök, hogy ezt választottam, felvéve egyáltalán nem kényelmetlen.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz Sn4k388 #203354 üzenetére
Azok nem órások. Elemet cserélni én is tudok, többet meg ők sem. Amúgy a debreceni Roger's-t ajánlották itt nemrég. De azért jó lenne Nyíregyházán is találni egy jó szakembert.
(#203350) nebancsa:
Nem tudom, mennyit ér egy vese (egy fél vese meg főleg), de biztos vagyok benne, hogy a San Martin olcsóbban kínál hasonlót. -
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #203361 üzenetére
Csípőfogó is jár hozzá?
Láttam régebben ,hogy talán régi pisztolytáskából csináltál szíjat azon hasonló varrásnyomok voltak. Ez is abból van? -
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Steinhart búvár lünettája alatt mivel pucolhatom ki? Fülpiszkálóval szépen elérhető. Nem nagyon mertem eddig nekiesni vízzel, nem tudom mennyire PR fogás a 300m vízállóság.
PSN ID: marquuard
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #203369 üzenetére
Ez volt anno PA63 táskájából, ha még emlékszel rá. [link]
-
marquuard
veterán
válasz Sungoo #203372 üzenetére
+(#203373) pulutodurumo köszönöm, akkor inkább ráengedem a vizet. Valahogy tartottam attól mindig (búvár Seiko-nál is), hogy a lünetta és az óraüveg közé beszivároghat a víz, de akkor ezek szerint mehet. Koronát majd ellenőrzöm előtte, bár mindig tökig be szoktam tekerni.
PSN ID: marquuard
-
Fall-N
veterán
válasz marquuard #203374 üzenetére
Nem szabad belemennie a víznek. Nekem "csak" egy Seiko 5 van, de ott is látszik a gumi tömítés a hardlex alatt. Egy búvár órának - főleg ha új és nincs elöregedve a tömítés - főleg ki kell bírni sokkal többet is.
Quartz51: Azért nem volt feltörekvő már akkor sem a Seiko. Elég régóta gyártanak órákat. A '70-es években különösen szépek voltak az automata óráik. Nekem mondjuk a digitális kvarc óráik annyira nem jönnek be, de jól néznek ki az tény.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 90-es évek közepén volt egy Citizen vagy Seiko (nem emlékszem) férfi karóra kapható olyan 30-40e. Ft között, aminek az volt a trükkje hogy analógnak nézett ki fekete számlappal, de egy gombnyomásra a számlap eltűnt és alatta digitális volt. Ez úgy volt megoldva, hogy a számlap LCD réteg volt telibe és adott funkciógombra depolarizálódott (ahogy akkor magyarázták).
Nem tudom típus vagy bármi azonosító kideríthető lenne-e ezek alapján, mert régóta keresném ezt a fajta órát, de sehogy sem tudom miként lehetne róla infókat szerezni? -
g0n21
senior tag
válasz marquuard #203378 üzenetére
A lunetta és az üveg tömítés közé be fog jutni a víz, de téged ez nem kell zavarjon, azért van az üveg tömítés, hogy azon ne menjen be.
A legtöbb normális oras csinál száraz (vakuum-túlnyomás) nyomasprobat, érdemes elvinni minden évben egyszer.
Bemész, és kérsz nyomasprobat.
Hantos, Wdl, millenium, tempóra, vagy az öreg agresszív fazon a lehelnél, aki 3 rongyra legombolt 2015 februárjában egy nyomasprobaert...
Soha más nem kert pénzt ilyenert.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Kbali
nagyúr
válasz g0n21 #203382 üzenetére
Agresszív fazont a Lehelnél nem ajánlom (Borkutime szerviz): elemcserénél ugyebár kötelező a nyomáspróba, de csak utólag néztem meg a gépről letépett papírfecnit, hogy csak 3BAR nyomáson nézték meg a gyárilag 10-re írt órámat (elemcserével együtt 5000 volt a művelet 2018 nyarán).
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Szilágyi84 #203386 üzenetére
Ezt (és szerintem bármelyik másik Bulovát is) nyugodtan megvásárolhatod külföldről!
Tekintettel arra, hogy minimum kétszer annyiba kerül itthon egy Bulova, mint pl. egy USA beszerzés, így megéri az egyébként csekély kockázat ami külföldi beszerzésnél felmerül garanciális témában. Nekem volt vagy húsz Bulovám, szinte mindegyikről tudom, hogy jelenleg ki használja és eddig nem volt egyetlen meghibásodás sem. De persze, ha neked az a fontos, hogy a garanciális idő alatt elvihesd egy hazai szervizbe akkor keresni kell az itthoni korlátozott választékból.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz gipsztigris #203389 üzenetére
+1 a Bulova nem annyira elromlós fajta.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cloud1999
csendes tag
Sziasztok,
Van infótok hogy itthon Seiko Fifity Five Fathoms-ot modol-e valaki?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz vadászcsiga #203369 üzenetére
Valahol kell lenni nekem is 2db újszerű PA63-as pisztolytáskának. Ha megtalálom neked adom.....persze, csak ha érdekel.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Kbali
nagyúr
válasz alphaville #203388 üzenetére
SetComp 5-ön csinálta/csinálja.
-
@mriya@
őstag
válasz alphaville #203388 üzenetére
WDL-10, Edison-10. 🎃
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest