-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz zsocy #192350 üzenetére
Steinharton jól mutat!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Empsepo
senior tag
válasz Lalee #192346 üzenetére
Még ne vidd óráshoz.
Tedd le éjszakára különböző módokon.
Oldalára, koronával lefelé, koronával felfelé. ( Óvatosan, a koronára vigyázz. ) Akár üveggel lefelé.Szuperpontos sosem lesz.
Ha napi szinten szedné össze a két-három perces eltérést, az sok lenne.
Ez még talán megoldható ilyen praktikákkal.A dátumot ne állítsd lehetőleg este 9 és hajnal 4 között.
Szerintem lehet visszafelé is tekerni, bár én nem szoktam a saját óráimat.
Ami a legfontosabb: türelem. 8-) -
zsocy
őstag
válasz gipsztigris #192352 üzenetére
Igen, erre emlékszem, nagyon jó kombó volt Nekem O1 van, de szerintem azon sem mutatna nagyon bután.
-
vadger
tag
Sziasztok!
CreationWatches.com weboldal megbízható? Rendeltetek már innen? Csábító az alacsony ár és az ingyenes szállítás.
Egy SKX007-en gondolkodom.
Azt írja az oldal, hogy Seiko 1 év international garancia, ez mit jelenthet? Itthon is van szervizük?
Köszi szépen!CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #192327 üzenetére
Mert nem érdekli a kutyát sem!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Tegnap méretre állították a Certinám szíját és most vettem észre,hogy a hátlapot két helyen is lekarcolták
Szerintetek van értelme visszamennem a boltba? -
Project: A
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresnék karórát.
Sajnos több nap keresgélés, és a 2-3 pláza átsétálása után sem találtunk olyan karórát ami tetszett volna neki.
Szempont a választáshoz:
- vízálló
- digitális/analóg
- szilikonszíj
- dátum kijelzés
- esetleg ébresztés funkció (elhanyagolható)
- különleges/jó design
- színek: világoskék, rózsaszín, világosabb színek, esetleg lilaHa valaki tud valami jót ami megfelel a fenti szempontoknak, kérem írja meg előre is köszönöm.
-
ricsik
őstag
válasz salieri. #192364 üzenetére
Mint minden szakmában sok a kókler, nem törődöm, szarok rá, hozzá nem értő.
Szerintem sajnos semmit sem tehetsz, úgy is letagadja, nem tudod bizonyítani.
Én elemcserére vittem, szétesett a kezében, kiesett a korona. Nem tudta megcsinálni, küzdött vele fél órát.
Elvittem szakszervizbe 5 perc alatt, ingyen megcsinálták. Azóta jó.
Köszönöm Citizen szerviz.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
-
Aske
aktív tag
válasz DJosef #192342 üzenetére
Nekem formára, méretre, színösszeállításra a ray sokkal jobban bejön. A kézzel húzhatóság meg a másodperc stop az egyértelmű előny. Azzal együtt, hogy koronazáras óránál egy fokkal macerásabb a felhúzás.
Én még esetleg egy zafírüveggel feltuningolnám, hogy legyen egy allrounder óra.
-
Sungoo
addikt
-
Kbali
nagyúr
válasz Project: A #192365 üzenetére
Esetleg egy keretösszeg sem ártana - meg mennyire kell, hogy vízálló legyen (úszni, strandolni szeretne benne vagy csak esőt bírjon)?
-
astorre19
aktív tag
sziasztok!
Ezzel az órával van valakinek tapasztalata?
Nagyon megtetszett,de magyar üzletben nem találtam sehol.[ Szerkesztve ]
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
@mriya@
őstag
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
rendelt már valaki innét? [link]
megbízhatóak?Azt itt vásárolt teremék után kell VÁM, vagy Áfát fizetni?
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
törölt tag
Sziasztok!
Aki rendelt már a gizmo-tól az Ebayen keresztül, a rendeléstől számítva mikor kapott értesítést a feladásról? 5 napja rendeltem tőlük egy órát, de eddig se kép,se hang (a megrendelés visszaigazolásán kívül).
-
pulutodurumo
őstag
válasz excalibur36 #192383 üzenetére
Bocsmá' de a vám nem rövidítés, az ÁFA viszont az.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
excalibur36
senior tag
válasz pulutodurumo #192385 üzenetére
Bocsmá, de telóról írtam és nem figyeltem, hogy mit írt be autómatikusan azhelyett amit írtam...
Viszont nagy vagy, köszönöm a segítőkész hozzászólàsod!Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
szivarvég
csendes tag
válasz #45302528 #192384 üzenetére
5-7 munkanap körül a visszaigazolás után. Nem volt gyors a szállítás, de rendben megjött minden, szépen be volt csomagolva. Kb 15-16 nap volt a teljes szállítás. Szerviz is látta a terméket, nyomáspróba is ok volt.
excalibur: olvass vissza kérlek egy kicsit a fórumban. Hetente 1-2 alkalommal megkérdezi valaki, hogy mi a helyzet az ÁFA vagy vámfizetéssel. Többször leírtam én is, más is. Gyors kereséssel mindenkinek spórolsz egy kis időt, és meg is tanulod.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
BAti77
aktív tag
válasz lackopetyko1 #192388 üzenetére
Doxa (ETA) 1147...volt négyféle változata is 15,17, 19, 21 kővel, 18000 bph lengésszámmal és 42 óra járástartalékkal...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
mbela69
csendes tag
Öröm és elégedettség:-)
megjött a mini sumo (snzf17j1) a creationwatches-től. ahogy azt írtátok a dhl keményem rárakta az áfa-t és a 600 forintos vámeljárási díjat. ezzel együtt elégedett vagyok az órával (és az árával is). ugyanakkor máris szeretném "szétszedni".
az egyik upgrade ügy. elhatároztam, hogy zafír lencsét fog kapni az óra. a neten egy dlwwatches forrást találtam, kérdésem az, hogy rendben van az innen beszerzett üveg? (árban 38 euróra jön ki). a másik kérdés: érdemes a seiko szervízben csináltatni a cserét, vagy tudtok ajánlani órást, aki megvárható (tekintettel arra, hogyvidéki vagyok) módon elvégzi. (esetleg kelet-magyarországi szervíz?a másik terület pedig a szíj csere. a fémszíj leszedése nem tűnik túl egyszerűnek, mert fülek javarészt takarják a stifteket. ki kell hajlítani ezeket, vagy van olyan vékony kis precíziós szerszám amivel itthon is meg tudom csinálni (vagy ez ügyben is inkább órást javasoltok)?
előre is köszönöm! -
g0n21
senior tag
válasz mbela69 #192393 üzenetére
Van szerszám, "stiftkiszedő", vagy műszerész csavarhúzó.
A zafírüveg cserét val'szeg senki nem vállalja úgy, hogy megvárd, legalábbis én ilyennel még nem találkoztam, de legyen szerencséd.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
szivarvég
csendes tag
válasz mbela69 #192393 üzenetére
Én a Seiko szervizben cseréltettem kristályt (innen jött: crystaltimes). Szépen megcsinálták, drága sem volt a munkadíj (5eFt), de kb egy hétre ott kellett hagynom.
[ Szerkesztve ]
-
TheKresh
csendes tag
Szép napot
Mindennapos használatra keresem első normális karórám.
Keret maximum 20.000 Ft szóval gondolom a használat és az összegből csak kvarcokat nézegessek ?!
Eléggé izzadós típus vagyok ezért bőr szíjat annyira nem szeretnék ,inkább maradok a fémnél/Natonál.
(fiatal vagyok még úgyhogy csak kb 16-17 cm átmérőjü csuklóm van ,ez nem tudom mennyiben számít,de nem szeretnék hatalmas órát a kezemhez képest)
Kinézetre valami klasszikot keresek ami jól olvasható, analog, max naptár és viszlát.Eddig ezeket néztem ki ,vélemény róluk ,mennyire strapabíróak esetleg valami jobb alternatíva akár olcsóbban?
Ezt még pluszba idebököm nektek egy kérdéssel mert tetszik...ez divatóra ?
[Orphelia OR22770448][ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Kresh
-
gipsztigris
addikt
-
fagyalllo
őstag
Vettem egy zöld Alpinist számlapot, csak mert nagyon olcsó volt, ötletem viszont nincs a felhasználására. Ahogy nézem, gyanúsan a szokásos 28,5 mm az átmérője, azaz rengeteg Seiko automatába passzol. Az SRP271 már nem kapható, más pedig nem jut az eszembe. Segítség!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
Állásajánlatok