-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz alphaville #192749 üzenetére
-
SÖ
addikt
-
gabor20
tag
Ez megbízható bolt?
gbwatchshop -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Sn4k388 #192741 üzenetére
Akkor jobban jársz a márkaszervizzel. A helyi kontárnál még te magad is jobban meg tudod csinálni a szabályozást, ha nem remeg a kezed és van egy erős szemüveged v lupéd. Van egy csomó videó a mechanikus órák szabályozásáról /ha egyébként egészséges a szerkezet/.
Alpha : Én kérek elnézést, biztosan csak elírták Kovácsóráék. Vállalkozói ismereteket sem tanultam, nincs jogom beleszólni, ki hogyan hirdeti óráit.
Megnéztem ma TC egyik üzletében egy ilyet [link]/kékben már volt nekem/, de sajnos ezt sem látom rendesen. Kár, mert igen jó kis órának ismertem meg. Viszont így spóroltam jó 50 rongyot.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
sniphoe
aktív tag
SKX007J1-re tudtok esetleg ennél olcsóbb forrást?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
marec1122
senior tag
Úgy tűnik megrendeltem az utolsót ebből. Már most izgulok milyen lesz
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
SÖ
addikt
válasz gipsztigris #192753 üzenetére
Az a durva hogy én sem kimélem. Úgy adtam el a bevonatos Steinhartot hogy csak a csatján alul volt karc, pedig falat véstem furtam benne.
favágó
Jól látom dual time-os? Na végre, így már szép. Jobb lenne automatában.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Az enyémen azokat a bizonyos karcokat, szabad szemmel nagyon kell keresni, hogy megtaláljuk. Nekem is a fotó mutatta meg, hogy már nem új az óra. De egy kis körömpolírozó és olyan lesz mint az új.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
SÖ
addikt
Figyelem, akinek nincs még vasárnapra programja, vagy ha van mondja le. [link] És majd meséljétek el milyen volt
-
alphaville
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #192758 üzenetére
Igazad volt, hozzászólásomat groteszknek szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz @mriya@ #192771 üzenetére
Miért mi a baj vele? Múltkor beszéltem egy Omegással akinek van jópár ilyen drága órája meg Tudor, meg Rolex órái és ő dicsérte a találkozókat. Én ki szeretnék menni egyszer, hogy megnézzek pár luxusórát és ne csak Seikókat kelljen látnom mint itt. Vannak szép Seikok, de itt a topikban mindenki a legrondább órákat veszi tőlük.
-
@mriya@
őstag
válasz Mamuska #192773 üzenetére
Nem szeretem a zsúfoltságot, az okoskodást, a hamisítványok dömpingjét, a túlárazott vackokat, a magamutogatást, stb.
Régebben taliztunk páran az ilyen órás bulikon, leültünk egy kávéra, jókat beszélgettünk.
De sokan elmaradtunk a csapatból, köztük én is.
Már nem érdekel a dolog, de aki még nem járt ilyen összejövetelen, az menjen bátran.
Lehet, hogy neki majd bejön.Nagyon szeretem a Rolex Submariner-t, az Omega PloProf-t, de hogy vegyek annyiért, amennyiért......., azt biztosan nem!
Inkább Steinhart-t, Helson-t, a maradékból pedig valami mást.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Mamuska
őstag
válasz @mriya@ #192774 üzenetére
Köszi a választ!
Az elég ciki, hogy vannak hamisítványok. Azt hittem már egy olyan órás közösség fejlődött ki a facebook meg a többi által, hogy kivetette magából az ilyen alakokat.Nincs facebook-om, de néha ránézek a csoportra.
Nekem sem tetszik, hogy néha látom fécen, hogy csak bömös, Merci, Audi, tegnap Porsche mögül lehet valaki faszagyerek az órájával. Direkt felvágva, hogy neki ott a 30-40 millás verda az óra mellett. Gondolom sok ilyen magamutogatós alak megy a találkozókra.Én is jobban szeretem az ilyen családias, baráti beszélgetéseket, mint az ilyen nagyon személytelen dolgokat.
Viszont egyszer elmegyek egy ilyen nagy összejövetelre kíváncsiságból. Most vasárnap elmentem volna, de vannak fontosabb és kellemesebb dolgok még az óráknál is. -
nagyúr
válasz @mriya@ #192774 üzenetére
Az a nagy helyzet, hogy Stein csak nyomokban van. Helsont pedig a magyar piacon nagyítóval nem találsz. Max mikroszkóp alatt..
Én még nem láttam a börzén egyet sem.
A nagyképű, öntelteken és láthatóan seftes, bizonytalan származású eladókon túl kell lépni és amúgy minden rendben. Amúgy lekoptatták a hamis cuccosakat - mert igencsak ártott mindenkinek a dolog. Volt régen pár eladó, de nem engedték be őket már.
Pár embert kedvelek, így ki kell menni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
tudtok mondani minőségi rugósfül nyitó szerszámot?
Ami van az csak bőrszíjhoz jó, mert túlságosan széles és a fémszíj nem hozzáférhető vele. (solid endlinknek a kis ablakába nem fér be)
-
mbela69
csendes tag
szia,
én a watcgecko-tól vettem, aminek a stiftkiszedő vége 1mm körül van. gond nélkül belefért a fém óraszíj lehajtott füle melletti kis lyukba.itt pedig magyar beszerzésű bergeon.
http://www.oratechnika.hu/termek/231/bergeon-rugosful-szerelo-6767.html(kb ennyi volt a watchgecko-s is, mindkettő minőségi darab. itt a fórumon óva intettek az olcsó változatoktól)
fagyálló.
tudsz adni egy linket a fenti kinetic-hez. (az a gond a te tevékenységeddel , hogy bepakolgatsz itt jobbnál jobb és szebbnél szebb órákat, amivel én úgy járok, hogy hiába örülök az új snzf-nek, máris kezd villogni az agyamban a must have jelzés:-)[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Már van, behívtak dolgozni, kevés a dolgozó még mindig. Különben is, mire felkelek, már pakolnak össze az árusok. Ilyen a délutánosok élete.
Barbár módon beragasztottam a Parnis "Radiomir" drót tokfüleit a tokba, miután sikeresen elnyírtam a mütyür csavarok meneteit. 22-es kétrészes szövetszíj lett rátéve, és nem is olyan rossz optikailag /a gyári 26-os/.
Hogy miért nem a kínai topikba írom ezt? Mert ez a 6497-es klón szerkezet kiérdemelte a pontosságával és eddigi megbízható működésével, hogy rendes órák között is megemlítsék. Kifejezetten szép és jó az egész óra, a hülye tokfülek ellenére is. Nagyon szeretem, és leolvasni sem gond.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
SÖ
addikt
válasz 5-ös kezelő #192784 üzenetére
Unitas. Mit értesz pontosság alatt per nap? Amúgy biztos nem ST36 van benne?
Annyira egyszerű szerkezet, még is legendás[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Gondolom az a neve, vagy SeaGull 3600, de most nem túrom fel az emlékeimet.
5s alatt simán, és azt is tudom kompenzálni letevés módjával, és a felhúzás gyakoriságával /kétnaponta, naponta, vagy megvárva a lejárat (58óra) közeli időpontot - akkor kezd el szemmel láthatóan belassulni. Ha a klón ilyen szépen működik, akkor az eredetije mennyire jó lehet. Persze nem divat már a felhúzós óra, de megvan a varázsa számomra. Nemsokára visszaér két szovjet kézihúzósom is a kötelező szervizről, már alig várom. 40 éves az első újonnan kapott karórám.[ Szerkesztve ]
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #192787 üzenetére
Nagy gratt hozzá.. rá is lesek az óra ékszeredre. Ezek szerint nem vagy mai darab te sem, fórum cimborám
-
törölt tag
válasz futizoli #192790 üzenetére
Köszönöm ! Nekem nem volt még mesh szíjam, idegenkedtem is tőle picit, de kifejezetten kényelmesnek mondanám. Állítható, nem a levagdosós féle.
Milyet rendeltél ?Polarstar : köszönöm ! Nem megyek, sajnos elég messze lekom és 1 napom rámenne, amit jelenleg nem tudok rászánni.
Solaire : köszönöm ! Szivem szerint vennék még egyet más színben is
Sungoo : miért haragszol a meshre ennyire ?
-
nagyúr
Kinézek ma. Röviden beszámolok, hogy mi is van a fronton.
Vannak-e nepperek, biztos lesz egy pár sötét lény is, illetve van-e olyan akinek az arca miatt nehezen ment a megközelítés a duplaszéles ajtón is. Falbontás eddig még nem volt, de ez lehet, hogy most változik talán.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz 5-ös kezelő #192796 üzenetére
Köszi Ezzel már akkor is szemeztél, mikor én a Classicát megvettem Szép óra nagyon, láttam róla videókat, azokon mégjobban mutat !
futizoli : Ja, értem akkor úgy kérdezem, hogy mihhez vetted ?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz #42007296 #192799 üzenetére
Nem kapkodom el. Félek, h a tokfülek kicsit elállnak csuklótól, és a klasszikus stílus miatt a mp mutató ugyebár nem visel lumét - szeretem a mp mutatót is látni.
Futizoli : Mi a különbség a 2409 és a 2414A szerkezet között? Csak a dátum?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest